in

Här är alla deltagare i Masked Singer Sverige

masked singer
Bildkälla: Masked Singer Sverige /TV4

Vem döljer sig bakom masken? Här är alla deltagare som hittills avslöjats i Masked Singer Sverige. Mer

I Masked Singer Sverige avslöjar en rad kändisar mer och mer om sig själva för varje vecka som går. Men allt sker bakom masker och genom olika ledtrådar ska vi tittare tillsammans med panelen försöka lista ut vem det är som döljer sig där bakom. Den andra säsongen av TV4:s succéprogram hade premiär den 25 mars och varje fredag kommer ett nytt avsnitt. Men vilka kändisar har avslöjats hittills? Och hur har det sett ut tidigare år?

Deltagare i Masked Singer säsong 2

Andra säsongen är i full gång! Här är de kändisar som hittills avslöjats i programmet.

Anna Lindberg dolde sig bakom Karusellen

I det första avsnittet var det Karusellen som tvingades ta av sig masken – och där bakom hittade vi simhopparen Anna Lindberg. Det var bara en i panelen som lyckades gissa rätt, nämligen Måns Zelmerlöw.

Nallen var Marianne Mörck

I den andra avsnittet fick vi reda på att skådespelaren Marianne Mörck dolde sig under Nallen-masken.

Mona Sahlin var Fru Kanin

I det tredje avsnittet var det politikern, och den tidigare partiledaren för socialdemokraterna, Mona Sahlin som fick ta av sig masken.

Lasse Holm var austronauten

I fjärde avsnittet var det astronauten som fick lyfta på masken, där under gömde sig låtskrivaren och mångsysslaren Lasse Holm.

Riddaren var Peter Magnusson

I det femte avsnittet var det Riddarens tur att lämna tävlingen och under masken gömde sig programledaren Peter Magnusson.

Lokatten var Malin Berghagen

i det sjätte avsnittet var det tråkigt nog Lokatten som fick avslöja sin riktiga identitet, det var Malin Berghagen.

Här är alla deltagare i säsong 1

Vad minns du från första säsongen av Masked Singer? Vem var det som dolde sig bakom Godisautomaten? Vem var Isvargen? Och vilken mask gömde sig Ellen Bergström bakom? Här är svaren!

Daniel Norberg var Godisautomaten

Förra årets vinnare blev komikern Daniel Norberg, som dolde sig bakom Godisautomaten. Så här såg det ut när han uppträdde till Candyman av Christina Aguilera.

Ellen Bergström var Enhörningen

Enhörningen tog sig hela vägen till final, och efter att ha blivit utröstad visade det sig att det var skådespelaren och influencern Ellen Bergström som gömde sig där bakom.  

Hans Rosenfeldt var Voodoodockan

Den tredje kändisen att ta sig hela vägen till final var manusförfattaren Hans Rosenfeldt, som under säsongen dolt sig bakom Voodoodockan.

Kicki Danielsson var Monstret

I det femte avsnittet var det dags att ta farväl av Monstret, och i samband med det fick vi reda på att det var artisten Kicki Danielsson som använt den masken. Två i panelen gissande rätt, nämligen Nour El Refai och Pernilla Wahlgren.

monstret masked singer
Bildkälla: Masked Singer Sverige /TV4

Anders Bagge var Sjöbjörnen

Producenten, låtskrivaren och artisten Anders Bagge fanns bakom Sjöbjörnen. Han fick lämna programmet efter ett battle mot Voodoodockan i det åttonde avsnittet.

Johanna Nordström var Draken

Bakom Drakens mask dolde sig komikern Johanna Nordström, som i programmet bland annat uppträdde till låtar av The Ark och Miriam Bryant.

Robert Wells var Korpen

I det sjunde avsnittet fick Korpen lämna programmet, och bakom masken hittade vi musikern Robert Wells.

Nassim Al Fakir var Roboten

Programledaren Nassim Al Fakir  dolde sig bakom Roboten, vilket Nour El Refai lyckades lista ut innan han blev avslöjad i programmets sjätte avsnitt.

roboten masked
Bildkälla: Masked Singer Sverige /TV4

Victoria Silvstedt var Isvargen

Modellen Victoria Silvstedt var Isvargen i programmet, och hon uppträdde bland annat till When we dig for gold in the USA av Amanda Jensen.

Sven Melander var Pingvinen

Bakom pingvinen hittade vi journalisten och komikern Sven Melander som när han fick lämna i första programmet sa: ”Det är roligt att vara pingvin men det är väldigt varmt”.

Christina Scholin var Fåret

I avsnitt två fick Fåret lämna tävlingen och bakom masken fanns Pernilla Wahlgrens, som sitter i panelen, mamma Christina Scholin.

Lotta Schelin var Jokern

Fotbollsspelaren  Lotta Schelin dolde sig bakom Jokern, och fick lämna programmet i det tredje avsnittet.