in

Nu är trailern för nya ”Mamma Mia”-filmen här – vi är så peppade!

mamma mia trailer

Mamma Mia får äntligen en uppföljare, och ingen är gladare än vi. Spana in första trailern här! Mer

Nästa sommar är det äntligen dags för ett uppföljare till vår bästa musikalfilm – Mamma Mia! Och det är verkligen inte en dag för sent, första filmen kom ut redan 2008. Nu har det äntligen kommit en trailer för uppföljaren, och vi längtar så mycket tills vi får dyka in i turkosblått vatten och Abba-låtar.

Mamma Mia! Here we go again (klockrent namn) handlar om när Donna och hennes två bästa vänner Rosie och Tanya var unga. Vi får se hur Donna lär känna Sam, Bill och Harry och i nutid får vi följa Sophie när hon är gravid – och hur hennes mammas historia hjälper henne att ta sig igenom graviditeten.

Alla grymma skådisar, bland annat Meryl Streep och Amanda Seyfried, är tillbaka i deras gamla roller. Men en av nykomlingarna är ingen mindre än stjärnan Cher, som spelar Donnas mamma – och alltså är Sophies mormor. Spännande!

Mamma Mia! Here we go again förväntas ha premiär 20 juli 2018.

Se trailern nedan.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram snap folj oss