in

Snart är det mors dag! Vi listar de bästa presenterna

Morsdag 2020 bästa presenterna
Bild: Artem Maltsev/Unsplash

Snart är det mors dag och då är det dags att skämma bort mamma lite extra. Här listar vi presenter som passar perfekt till mamma, mormor och svärmor! Mer

koplankar 1024x37 1

Snart är det dags att fira mamma, mormor och svärmor lite extra. Så vi kommer med våra bästa tips på presenter och aktiviteter som passar perfekt till mors dag.

När firas mors dag i Sverige?

I Sverige firar vi mors dag den 31 maj.

Presenter till mamma på morsdag
Bild: Elly Fairytale/Pexels

Perfekta presenter till mors dag 2020

Har du svårt att komma på vad du ska ge mamma, mormor eller svärmor på mors dag? Bara lugn, här kommer våra bästa presenttips!

Gåvoset från Rituals

Morsdagspresent från Rituals

Skäm bort mamma med det här fina paketet ”The Ritual of Karma” som innehåller en kroppsskrubb, duschskum, mist och en kroppskräm. Den ger verkligen en känsla av sommar, från Rituals. Läs mer och köp här.

Min finaste mamma: en fyll-i-bok

Present till morsdag fyll i bok

Personliga presenter kommer alltid att uppskattas, så varför inte ge mamma en fyll-i-bok där du skriver upp minnen, svarar på frågor och klistrar in bilder. Vem hade inte älskat att få en sådan bok? Från Bokus. Läs mer och köp här.

Yogamatta med medaljongmönster

Morsdagspresent yogamatta

En mönstrad yogamatta i en stark blå färg som passar yogaälskaren. Mattan är fem millimeter tjock med mjukt underlag och halkdämpande yta från Gaiam. Läs mer och köp här.

Pyjamas från Lexington

Present morsdag pyjamas

En mjuk pyjamas i rosa och vitt som är gjord av ekologisk bomull från Lexington. Läs mer och köp här.

Drömjournal

Morsdagspresent dromjournal

En journal som hjälper en att tolka sina drömmar och förstå vad de betyder. Perfekt för lära sig att förstå sitt undermedvetna och dessutom tillkommer en guide för hur man sover bättre, från Designtorget. Läs mer och köp här.

Sommardoftande badbomber

Present morsdag badbomber

Har hon ett badkar hemma? Då passar de här små badbomberna med doft av sommarbär och som innehåller eteriska oljor utmärkt i ett varmt och avkopplande bad. Från BubbleT. Läs mer och köp här.

Champagneglas

Morsdagspresent champagne glas

Lyxa till mors dag-middagen med de här vackra glasen! 4-pack med klassiska champagneglas från Iittala. Läs mer och köp här.

På spåret-sällskapsspel

Present morsdag sällskapsspel

Precis som på TV spelar ni i lag mot varandra där ni så snabbt som möjligt ska klura ut ledtrådar, bilder och faktafrågor från ALGA. Läs mer och köp här.

Hemmagjord chokladkaka

Present morsdag choklad

Vem blir inte glad av choklad? Med det här settet som innehåller chokladform, inslagning och recept kan du göra unika och kreativa chokladkakor. Enkelt, personligt och garanterat uppskattat! Från Cervera. Läs mer och köp här.

Vacker kimono

Morsdag present morgonrock

En kimono i mjukt bomullsatin som passar lika bra att använda som morgonrock som till en dag på stranden från Jotex. Läs mer och köp här.

Fem års-dagbok

Present morsdag fem års dagbok

Med den här fem års-dagboken skriver man en kort notering om sin dag, vilket kan bli fina minnen att blicka tillbaka på, från Paperstyle. Läs mer och köp här.

Hemma spa-kit

Morsdagspresent hemma spa kit

Lyxa till det för dig och mamma med ett hemmaspa! I det här kittet ingår små förpackningar av peeling, skrubb, ansiktsrengöring, schampo, balsam, lermask och body lotion från Maria Åkerberg. Läs mer och köp här.

På Riktigt?-spelet

Morsdag present spel

Ett tempofyllt sällskapsspel där det gäller att ha koll på onödig kunskap där man ska svara ja eller nej på över 400 ovanliga frågor, från Kylskåpspoesi. Läs mer och köp här.

Vill du ha fler tips inför mors dag? Ge henne en upplevelse!

Det kan vara en rolig idé att bjuda med mamma på en aktivitet på mors dag! Med tanke på det rådande läget bör du anpassa aktiviteten efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

  • Plocka ihop en liten picknick med ost och kex och ta med henne till en fin park eller utsiktsplats.
  • Ha en mammadag där hon får bestämma aktiviteterna. Ge mamma helt fria tyglar! Vill hon spela tennis eller gå en långpromenad? Då är det det som gäller!
  • Beställ take away från hennes favoritrestaurang.
  • Ge ett presentkort på ett spa som kan användas längre fram i tiden.
  • Bjud med henne på en yogaretreat, köp ett presentkort som kan användas i framtiden!

Här finns några kreativa varianter på grattiskort till morsdag

Vill du göra ett fint kort till mamma på mors dag? Här är några idéer!