in

Allt du vill veta om nya Netflix-filmen Love and Monsters

Love and monsters
Foto: Jasin Boland / Netflix

Kommer Joel hitta Aimee? Här är allt du vill veta om den nya Netflix-filmen Love and Monsters (och om en eventuell uppföljare!) Mer

I den nya Netflix-filmen Love and Monsters är världen som vi känner den ett minne blott. Mänskligheten är hotad av jättestora insekter som blivit muterade. Joel Dawson, som spelas av Dylan O’Brien, bor i en bunker under jorden, men ger sig ut i den farliga världen på jordytan för att försöka hitta sin ungdomskärlek Aimee, som spelas av Jessica Henwick. Har du missat den? Här är allt du vill veta om Love and Monsters!

När har Love and monsters premiär i Sverige?

Från och med den 14 april går det att se långfilmen på Netflix.

Vilka skådespelare är med i Love and Monsters?

Som ovan nämnt ser vi Dylan O’Brien i huvudrollen som Joel Dawson, och Jessica Henwick i rollen som Aimee. I övriga roller ser vi bland andra Michael Rooker, Dan Ewing och Ariana Greenblatt.

Finns det en trailer till Love and Monster?

Såklart! Du hittar den här nedan.

Kommer det en Love and Monsters 2?

Kommer det komma en uppföljare till Love and Monsters (undrar man direkt efter man sett den)? I dagsläget är det ingen ny inspelning på gång, men ryktet går om en eventuell uppföljare. Regissören Michael Matthews säger nämligen till Decider:

– Jag har några intressanta idéer, även om vi bara fokuserade på att det skulle vara en film. Men det är upp till publiken om det blir en uppföljare.

Vi lovar att hålla er uppdaterade!