in

Lindsay Lohan gör ny julfilm på Netflix

Lindsay Lohan
Bildkälla: Lindsay Lohan Instagram

Lindsay Lohan + julfilmer = sant! Här är allt vi vet om nya ”Our Little Secret” på Netflix. Mer

Den romantiska komedin ”Falling for Christmas” från 2022 måste ha gjort ett gott intryck – för nu planerar den amerikanska skådespelerskan Lindsay Lohan ytterligare en julfilm i samarbete med Netflix, rapporterar Vulture. Den nya filmen heter ”Our Little Secret” och i den kommer vi få följa två ex som tvingas spendera julen tillsammans efter att ha fått reda på att deras nuvarande partners är syskon. Här är allt vi vet om den!

Vilka skådespelare är med i filmen?

Lindsay Lohan och Kristin Chenoweth spelar huvudkaraktärerna i den kommande filmen. Här är några andra skådisar som är klara för ”Our Little Secret”:

  • Ian Harding från Pretty Little Liars
  • Jon Rudnitsky från Home Again
  • Chris Parnell från Saturday Night Live
Our little secret på Netfilx
Bildkälla: Lindsay Lohan Instagram

När har Our Little Secret premiär på Netflix?

Än så länge finns inget premiärdatum, men vi lovar att uppdatera er så snart vi vet mer.

Finns det en trailer till ”Our Little Secret”?

Nej, än så länge finns ingen trailer, men tills den kommer kan du kika på trailern till ”Falling For Christmas” (om du inte redan har sett den!).

Är aktuell med ”Irish Wish” på Netflix

Tillsammans med motspelarna Lacey Chabert, Amanda Seyfried och Rachel McAdams, slog Lindsay Lohan igenom med succéfilmen ”Mean Girls” 2004. Innan dess såg vi henne som barnskådis i kultfilmen ”Föräldrafällan”. Lindsay Lohan är just nu aktuell med filmen ”Irish Wish” som har premiär på Netflix den 15 mars 2024 (lagom till Saint Patrick’s Day!).

Dessutom gjorde hon ett kort framträdande i den nya musikalversionen av ”Mean Girls”, vilket hon fick cirka fem miljoner kronor för, enligt Variety.