in

Is there still sex in the city? Nu får Sex & the city en uppföljare

is there still sex in the city tv-serie

Sex & the city-författaren Candace Bushnell har skrivit en ny bok om singellivet. Nu ska hennes ”Is there still Sex in the city” bli tv-serie. Mer

Har du saknat Sex & the City och känt att filmerna inte riktigt räckt för att dämpa ditt begär? Då har vi goda nyheter! Candace Bushnell,  författaren till succéssagan om Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte har nämligen skrivit en bok med namnet Is there still Sex in the city? och håller just nu på att göras till tv-serie. Enligt uppgifter är det Bushnell själv som skriver pilotavsnittet.

Is there still Sex in the city? handlar om singellivet i 50-årsåldern.

– Personer över 50 förväntas inte träna, starta nya företag, flytta till en annan del av landet, ha sex med en främling och börja om på nytt. Men det är exakt så livet ser ut för många kvinnor i 50- och 60-årsåldern i dag. Jag är spänd på att få spegla den komplexiteten i bokform och nu även i tv, säger Candace Bushnell om sin nya bok och tv-serie.

Boken Is there still Sex in the city? är planerad att lanseras i USA i augusti i år, och vi hoppas serien kommer kort därefter – men än så länge är ingenting klart.

Läs mer: Nu kommer en uppföljare till Sex and the City