in

Då har andra säsongen av And just like that premiär

And just like that netflix
Bildkälla: And just like that/HBO Max

It ain’t over ’til it’s over! Sex and the City-uppföljaren And just like that är klar för en andra säsong – och kanske står stjärnorna rätt för Carrie och Aidan den här gången. Mer

Strax efter att det sista avsnittet i första säsongen av Sex and the City-uppföljaren And just like that visades, stod det klart att serien får en andra säsong. I serien får vi följa Carrie, Miranda och Charlotte flera år efter händelserna i originalserien – och alla tre, som spelas av Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon och Kristin Davis, kommer att medverka i säsong två.

Nu står det klart att även Aidan återvänder till den nya säsongen, och enligt Deadline kommer John Corbett som spelar rollen att medverka i flera avsnitt (kolla in bilderna på Carrie och Aidan från inspelningen längre ner i artiklen). Men om vi ska få se Samantha i nästa säsongen kommer det nog behöva ske något slags mirakel.

I couldn’t help but wonder… var är Samantha?

I första säsongen förklaras Samantha frånvaro med att hon flyttat till London och att vännerna glidit isär (hur hemskt?). Däremot hade Carrie och Samantha en del sms-kontakt och vi kan inte vara de enda som hoppades på att (spoiler alert!) Samantha skulle dyka upp i Paris i säsongsavslutningen. Men redan 2017 meddelade Kim Cattrall, som spelar Samantha, att hon inte vill vara delaktig i fler projekt som har med Sex and the City att göra.

OBS! Videon nedan innehåller spoilers.

När har ”And just like that” säsong 2 premiär?

Serien kommer ha premiär sommaren 2023. Vi uppdaterar er så snart vi har ett datum!

Kommer ”And just like that that” visas på Netflix eller HBO Max?

Den nya säsongen kommer, precis som den förra, att sändas på HBO Max. Den går alltså inte att se på Netflix.

2 2
Bildkälla: And just like that/HBO Max

Hur många avsnitt består den nya säsongen av?

Första säsongen bestod av 10 halvtimmeslånga avsnitt. Om det kommer bli likadant för säsong två återstår att se.

Aiden + Carrie = Sant?

Seriens officiella instagramkonto @justlikethatmax, har lagt upp flertalet bilder från inspelningen av den nya säsongen. Kolla in några av dem här nedan:

Quiz: Vem är du i Sex and the City?

Vem är du av Charlotte, Carrie, Miranda och Samantha? I väntan på mer Sex and the City kan du alltid göra vårt quiz för att ta reda på vilken New Yorker du är mest lik!

Artikel av: Hedda Ottestam och Frida Olheden

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.