in

”And just like that” får en till säsong

And just like that netflix
Bildkälla: And just like that/HBO Max

I slutet av förra året hade uppföljaren till ”Sex and the City” premiär – nu står det klart att ”And just like that” får en till säsong” Mer

Ett tag var Sex and the City serien på allas läppar (inte bara under det årtionde den sändes, utan även efter). Och när serien tog slut gjordes inte bara två filmer om karaktärerna, utan även en spinoff-serie (The Carrie Diaries). I slutet av förra året hade And just like that premiär, och nu står det klart att uppföljaren får en till säsong.

Det kommer ”And just like that” säsong 2 att handla om

HBO Max bekräftar att en andra säsong är på väg, men mycket mer information än så får vi inte. Det enda vi vet är att Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon och Kristin Davis återvänder till serien. I första säsongen fick vi lära känna en hel del nya karaktärer, bland andra Che Diaz (som spelas av Sara Ramírez (aka Callie Torres i Grey’s Anatomy). Om någon av nya karaktärerna, Steve Brady eller (hoppas) Aidan Shaw medverkar i säsong två återstår att se.

2 2
Bildkälla: And just like that/HBO Max

I couldn’t help but wonder… var är Samantha?

I första säsongen av And just like that förklarades hennes frånvaro med att hon flyttat till London och vännerna glidit i från varandra (hur hemskt?). Däremot hade Carrie och Samantha en del sms-kontakt och vi kan inte vara de enda som hoppades på att (spoiler alert!) Samantha skulle dyka upp i Paris i slutet av förra säsongen? Men redan 2017 meddelade Kim Cattrall att hon inte vill vara delaktig i fler projekt som har med Sex and the City att göra. Om ett mirakel sker kanske hon dyker upp, men vi råder alla Sex and the City-fans att inte ha för höga förhoppningar.

OBS! Videon nedan innehåller spoilers.

När har ”And just like that” säsong 2 premiär?

Än så länge har vi inget premiärdatum för den andra säsongen, men vi lovar att hålla er uppdaterade så snart vi vet mer.

Kommer ”And just like that that” visas på Netflix eller HBO Max?

Klart står att även säsong två kommer att sändas på HBO Max. Den går alltså inte att se på Netflix.

Hur många avsnitt består den nya säsongen av?

Första säsongen bestod av 10 halvtimmeslånga avsnitt. Om det kommer bli likadant för säsong två återstår att se.

Quiz: Vem är du i Sex and the City?

Vem är du av Charlotte, Carrie, Miranda och Samantha? I väntan på mer Sex and the City kan du alltid göra vårt quiz för att ta reda på vilken New Yorker du är mest lik!

Artikel av: Hedda Ottestam och Frida Olheden

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.