in

Det kommer en spinoff på Grey’s Anatomy – här är allt vi vet om den

jason george leaving greys anatomy scaled

Best news ever för alla Grey’s-älskare! Mer

OBS! Artikeln innehåller spoilers. 

För ett tag sedan fick vi veta att Ben Warren (Jason George) ska lämna Grey Sloan Memorial, vilket varken gjorde oss eller hans älskling Miranda Baily särskilt glada. Men nu har det kommer lite mer info kring hans avhopp, och vi känner oss därmed lite lugnare.

Det är nämligen så att han ska få en av huvudrollerna i en spinoff-serie till Grey’s Anatomy. Den kommer heta Station 19 och utspela sig bara tre kvarter från sjuhuset i Grey’s Anatomy. Enligt Hollywood Reporter kommer Ben Wattens karaktär därför att kunna göra små inhopp i Grey’s framöver också. YAY!

HalfBrownGordonsetter max 1mb
Stacy McKee, en av producenterna till Station 19, har uppgett att den nya serien hör till Grey’s Anatomy-universumet och att det finns goda chanser för att serierna ska samarbeta.

Det här är andra gången en spinoff görs på Grey’s Anatomy. Sist var det Private Practice där vi fick följa Dr. Addison Montgomery och Dereks lillasyster Dr. Amelia Shepard  under deras tid på en klinik i Los Angeles.

Vi är väldigt pepp på att se Station 19 och övertygade om att det kommer hålla samma klass som resten av serierna i Shondaland!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss:

instagram 1