in

Allt om Discovery plus – och serierna du inte får missa

alla utom vi
Bildkälla: Alla utom vi / Discovery plus

Sugen på att se en ny serie eller dokumentär på Discovery plus? Vi har valt ut våra favoriter just nu. Mer

Alla utom vi, Skitsamma och Estonia – fyndet som ändrar allt är bara några av alla serier, dokumentärer och filmer som finns på Discovery plus. Oavsett om du är sugen på att kolla på en realityshow, ett matlagningsprogram eller en ny svensk serie så är chansen stor att du hittar vad du söker. Men vi har valt ut några program vi gillar lite extra.

Alla utom vi (serie)

Alla utom vi är en tv-serie från 2021 som handlar om Hilma och Ola, som spelas av Alba August och Björn Gustafsson. Paret har svårt att bli gravida, och vi får följa med på deras resa – från danska spermadonatorer till jobbiga familjemiddagar. Serien är baserad på den kanadensiska tv-serien ”How to Buy a Baby”.

dplay

Estonia – fyndet som ändrar allt

I september 1994 förliste fartyget M/S Estonia när det färdades från Tallin till Sverige. 852 personer miste livet i vad som är den största fartygskatastrofen sedan andra världskriget. Men vad var det egentligen som hände den där natten? Dokumentären om Estonia har blivit både hyllad och kritiserad. Du kan se hela på Discovery plus.

Skitsamma (serie)

Skitsamma handlar om ett gäng 20-åringar som flytta in i ett kollektiv i Stockholm. Vi får följa deras liv som består av kärleksbekymmer, fester och drama. Serien hade premiär på Discovery plus i juni i år och är regisserad av Nour El Refai. I rollerna ser vi bland andra Lancelot Ncube, Ines Milans och Oscar Zia.

The Walking Dead (serie)

Den elfte och sista säsongen av The Walking Dead kommer att visas på Discovery plus. Så för dig som är ett äkta fan och sett varje avsnitt av serien sedan 2010, kan det vara värt att skaffa ett konto. Säsong 11 har premiär i augusti i år, och sista avsnittet kommer visas under 2022.

Amy Schumer Learns to Cook (serie)

Se hit alla Amy Schumer-fans! I den här matlagningsserien får vi följa henne när hon lär sig laga mat. Allt tillsammans med sin man Chris Fischer (som är kock).

Är Discovery plus gratis?

Det går att se utvalt innehåll på Discovery plus utan kostnad men med reklam. Om du vill ha tillgång till fler serier, filmer och dokumentärer och skippa all reklam finns det istället några olika abonnemang att välja mellan.

Vad kostar ett Discovery+ plus abonnemang?

Om du kan tänka dig att betala för ett abonnemang finns det fem olika varianter att välja mellan:

  • Paketet ”Underhållning” kostar 79 kronor i månaden. Då får du tillgång till all underhållning och alla dokumentärer.
  • Paketet ”Live” kostar 129 kronor i månaden. Då får du allt i paketet ovan men också tillgång till sport, Kanal 5 och Eurosport.
  • Paketet ”Live + TV” kostar 149 kronor i månaden. Då får du tillgång till allt i paketet ovan, men också 20 ytterligare kanaler som exempelvis TV4, Sjuan och TV12.
  • Paketet ”Total” kostar 349 kronor i månaden och ger dig bland annat tillgång till all underhållning, alla dokumentärer, Eurosport Allsvenskan och Superettan.
  • Paketet ”Total + C More Sport” kostar 349 kronor i månaden och ger dig tillgång till allt ovan, men också C Mores linjära sportkanaler.

Här kan du läsa mer om samtliga paket.

Hur många antal enheter får jag ha på mitt Discovery plus-konto?

Två enheter kan vara inloggade på Discovery plus samtidigt.

Var hittar jag tablå till Discovery plus?

Om du har ett abonnemang där live-tv ingår, hittar du Discovery plus tablå här.

Finns det samma program på Discovery plus som på Dplay?

Ja! Det som tidigare hette Dplay heter nu Discovery plus, och utbudet är samma.