in

Bäst på C More! Här är 10 serier och filmer du inte vill missa

cmore
Bildkälla: Heartbeats / C More

Heartbeats, And Then We Danced och Knutby – vi har samlat några favoriter på C More för dig som behöver lite inspo! Mer

Heartbeats (serie)

Den svenska dramaserien Heartbeats har premiär på C More den 12 januari. Serien handlar om två personer, Mio och Anders, som går hem ihop en sommarkväll. De båda är i 20-årsåldern, lever helt olika liv och övertygade om att de aldrig kommer ses igen. Men ödet vill annorlunda.

The Hustle (film)

I The Hustle får vi följa två kvinnor, som spelas av Rebel Wilson och Anne Hathaway, när de på var sitt håll försöker lura en ung tech-miljardär på pengar. De båda kvinnorna, som kommer från helt olika bakgrunder och sammanhang, inser snart att de kommer lyckas mycket bättre om de börjar samarbeta. 

Masked Singer Sverige (serie)

Varje fredag tävlar ett gäng kändisar mot varandra, men vilka är kändisarna egentligen? Det vet vi inte! Eftersom de döljer sig bakom masker. För varje vecka får vi reda på mer om kändisarna och tillsammans med panelen ska vi lista ut vem det är som egentligen döljer sig där bakom.

And Then We Danced (film)

Den 21 januari har Levan Akins Guldbaggebelönade drama premiär på C More. Filmen handlar om dansaren Merab som kämpar för att nå sin dröm om en plats i det georgiska huvudkompaniet. Men hans värld skakas om när Irakli dyker upp.

Freddie – The Final Act (dokumentär)

Dokumentären om Freddie Mercury handlar om hans sista år i livet. Men också om hur Queen anordnade en minneskonsert på Wembley för att hylla hans liv – och för att bekämpa fördomar om hiv och aids. Dokumentären har premiär på C More den 20 januari.

The Good Wife, säsong 1 till 3 (serie)

Den 24 januari kommer tre säsonger av The Good Wife till C More. Serien kretsar kring Alicia, vars man döms till fängelse i samband med en prostitutionshärva. Hon har gett upp sin egen karriär som advokat, men i samband med hans fängelsestraff tvingas hon ut i arbetslivet igen. Samtidigt gräver journalister i alla detaljer rörande makens brott.

Booksmart (film)

Molly och Amy är smartast i klassen, har aldrig festat som resten av eleverna och inte heller gjort någon tonårsrevolt. Men samma dag som de tar studenten bestämmer de sig för att ta igen all förlorad tid – under en och samma natt. 

Knutby (serie)

Den här dramaserien är baserad på de verkliga händelserna kring det så kallad Knutbyfallet. I rollerna ser vi bland andra Alba August och Aliette Opheim, och serien skildrar vad som ledde fram till ett mord och ett mordförsök i Knutbys frikyrkoförsamling.

Gåsmamman (serie)

Om du är sugen på att sträckkolla en serie finns fem säsonger av Gåsmamman på C More. I den här dramathrillern får vi följa Sonja Ek, som spelas av Alexandra Rapaport, när hon ger sig in i ett farligt spel med både den organiserade brottsligheten och polisen. Allt för att försöka skydda sina tre barn.

Dr Death (serie)

Dr Death är baserad på den verkliga berättelsen om den numera livstidsdömde neurokirurgen Christopher Duntsch. I den här serien får vi en inblick i hur hans patienter allt som oftast lämnar hans klinik med allvarliga skador, samtidigt som hans kollegor försöker få honom fälld för felbehandling.

Är C More gratis?

Nej, om du vill se serier och filmer på C More finns det två olika paket att välja på. Om du är intresserad av sport finns det ytterliga några paket att välja mellan.

Vilka paket finns på C More?

C Mores baspaket kostar 109 kronor i månaden. I det paketet ingår filmer och serier, men även TV4-program (med reklam) och TV-kanaler. För 30 kronor mer i månaden får du även tillgång till realityserier från Hayu (som till exempel Keeping Up With The Kardashians och Real Housewifes-serierna). Du hittar alla C More-paket här.