in

Den femte säsongen av Better things blir seriens sista

Better things säsong 4
Bildkälla: Better things/HBO

Nu har den femte säsongen av Better thing haft premiär, och den ser ut att bli seriens sista. Var kan du se den? Och vad handlar den om? Här är allt du vill veta. Mer

HBO Max:s Better things beskrivs som en mörk komedi, i vilken vi får följa Sam Fox och hennes familj. Samtidigt som hon försöker slå igenom som skådespelare bollar hon livet som ensamstående mamma till tre döttrar. I huvudrollen ser vi Pamela Adlon, som också har skapat serien och baserat den på sitt eget liv. De första avsnitten av säsong 5 har precis släppts på HBO Max, men den ser ut att bli serien sista.

Vad handlar Better things säsong 5 om?

I den nya säsongen försöker Sam vägleda sina barn genom livet, samtidigt som hon har en hel del problemet på jobbet. Hur länge är det värt att kämpa för att nå sina stora skådespelar drömmar?

Varje säsong består av cirka tio avsnitt, som är ungefär 25 minuter långa. Du kan se alla säsonger på HBO Max, och de äldre säsongerna på Disney plus och Viaplay. Den femte säsongen visas nu på HBO Max och det släpps ett avsnitt i veckan.

Better things säsong 5

När kommer säsong 6?

Om du redan nu hoppas på fler säsonger av serien har vi tyvärr tråkiga nyheter. När trailern till säsong 5 släpptes meddelade även produktionsbolaget att detta blir den sista och avslutande säsongen av Better Things.

Trailer! Så blir femte säsongen

Vad handlar säsong 4 om?

Den fjärde säsongen av Better things präglas av Sams medelålderskris. Kommer hon leva ensam resten av sitt liv, och är hon i så fall nöjd med det eller är det dags att träffa någon? Döttrarna lever sina liv som vanligt, men likt deras mamma funderar de mycket på vilka de är och vad det ska bli av dem. Äldsta dottern står inför ett stort livsbeslut, mellersta dottern Frankie har problem med vänner och Duke tar råd från andar och spöken.

Vem spelar Frankie? Här är skådespelarna i serien

Huvudrollen Sam Fox spelas av seriens skapare, Pamela Adlon. Hennes äldsta dotter Max spelas av Mikey Madison. Mellanbarnet Frankie spelas av Hannah Alligood och den yngsta dottern Duke spelas av Olivia Edward. I serien får vi även frekvent möta Sams mamma Phyllis, som spelas av Celia Imrie.