in

Allt vi vet om femte säsongen av Better things

Better things säsong 4
Bildkälla: Better things/HBO

HBO-serien Better things är snart tillbaka för en femte säsong. Här är exakt allt vi vet! Mer

HBO:s Better things beskrivs som en mörk komedi, i vilken vi får följa Sam Fox och hennes familj. Samtidigt som hon försöker slå igenom som skådespelare bollar hon livet som ensamstående mamma till tre döttrar. I huvudrollen ser vi Pamela Adlon, som också har skapat serien och baserat den på sitt eget liv. Redan nu finns fyra säsonger av Better things på HBO, men det ryktas om fler avsnitt. Här är allt vi vet!

När kommer Better things säsong 5 till HBO?

Redan i maj förra året bekräftade produktionen att det kommer en femte säsong av serien. Men på grund av pandemin har saker och ting tagit lite längre tid än väntat, skriver The Cinemaholic. Däremot vet vi att inspelningen är i full gång, eftersom Pamela Adlon nyligen lagt upp bilder från produktionen på sin Twitter – och samtidigt meddelat att säsong fem snart har premiär. Vi lovar att hålla er uppdaterade så fort vi vet mer!

Vem spelar Frankie i Better things? Här är skådespelarna i serien

Huvudrollen Sam Fox spelas av seriens skapare, Pamela Adlon. Hennes äldsta dotter Max spelas av Mikey Madison. Mellanbarnet Frankie spelas av Hannah Alligood och den yngsta dottern Duke spelas av Olivia Edward. I serien får vi även frekvent möta Sams mamma Phyllis, som spelas av Celia Imrie.

Här kan du se Better things – och trailern till säsong 4

Varje säsong består av cirka tio avsnitt, som är ungefär 25 minuter långa. Du kan se alla säsonger på HBO, Disney plus och Viaplay. Här är ett litet smakprov från säsong fyra.