in

Allt du vill veta om Netflix-serien Behind Her Eyes

behind her eyes serie
Bildkälla: Behind Her Eyes / Netflix

Du har väl inte missat Behind Her Eyes på Netflix? Här är allt du vill veta om den psykologiska thrillern! Mer

Vad handlar Behind Her Eyes om?

Behind Her Eyes är en ny psykologisk thriller i sex delar som hade premiär på Netflix den 17 februari i år. Serien är baserad på Sarah Pinboroughs roman från 2017 med samma namn och handlar om Louise, en ensamstående mamma som inleder en kärleksaffär med sin chef. Detta samtidigt som hon blir nära vän med chefens fru – en kvinna med ett mörkt förflutet. Men serien är mer än bara ett relationsdrama. För det är något som inte riktigt stämmer, och snart börjar märkliga saker att hända.

Vilka skådespelare är med i serien?

I huvudrollerna ser vi Eve Hewson, Tom Bateman och Simona Brown. Andra skådespelare i serien är Tyler Howitt, Georgie Glen, Nichola Burley och Roshan Seth.

behind her eyes avsnitt

Kommer det en säsong 2 av Behind Her Eyes?

Spoiler alert! Om du tillhör en av dem som redan har sett hela första säsongen vet du att den slutade på ett minst sagt oväntat sätt. Slutet får oss verkligen att hoppas på en säsong två – så blir det en? Första säsongen är som sagt baserad på en roman med samma namn, och boken har än så länge ingen uppföljare. Därför är det fortfarande oklart om det kommer en säsong 2, men vi håller er uppdaterade!

Se trailern till Behind Her Eyes här!

Har du fortfarande inte sett serien? Här kommer ett smakprov!