in

Allt vi vet om Yellowstone säsong 5

Yellowstone serie säsong 4
Bildkälla: Yellowstone / Paramount+

Gillar du western-serien West World? Då är Yellowstone något för dig. Här är allt vi vet om seriens femte säsong. Mer

Gillar du vilda western, politiska krig och fina landskap är Yellowstone helt rätt serie för dig. Fyra säsonger finns redan ute och det ryktas om en femte. Här är allt vi vet om Paramount+-serien Yellowstone.

Vad handlar Yellowstone om?

Yellowstones huvudperson John Dutton, spelas av Kevin Costner, är boskapsuppfödare i amerikanska delstaten Wyoming. Han är far till fyra barn och äger en av de största egendomarna i USA. Tillsammans med sin familj måste han sköta om en stor ranch, en expanderande stad och ett naturreservat. Med hotet från korrupta politiker och en växande urbanisering står familjen Dutton konstant inför nya utmaningar.

När kommer säsong 5 av Yellowstone?

Paramount Network berättade våren 2021 att en femte säsong av storfavoriten Yellowstone kommer. Produktionen sägs spelas in nu under våren 2022 så det kommer nog tyvärr dröja ett tag innan den har premiär. Då säsong 4 hade premiär i november 2021 i USA kan vi gissa på att säsong 5 kommer till USA i slutet av 2022 eller början av 2023. När den kommer till Sverige är fortfarande oklart, men vi lovar att uppdatera er så fort vi vet!

Vad händer i säsong 4 av Yellowstone?

Varning för spoiler! I fjärde säsongen kämpar familjen Dutton med att behålla ranchen som den alltid har varit. Men ett överliggande hot hänger över familjen och deras arbete blir en fråga om liv eller död. Med flera mordhot och mordförsök sätts deras liv i fara och de måste välja vilka de kan lita på.

Sverige: Finns Yellowstone på Netflix eller Viaplay?

Du kan tyvärr inte se Yellowstone på varken Netflix eller Viaplay. I Sverige går det att se de tre första säsongerna på C More. Om du vill se alla fyra säsonger går det på Paramount+.

Paramount+: vad kostar det?

En prenumeration på Paramount+ kostar 69 kronor per månad. När du signar upp dig får du en en vecka gratis provperiod och du kan säga upp abonnemanget när du vill. Förutom Yellowstone finns även serierna Yellowjackets, Halo och Billions på Paramount+.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.