in

Allt vi vet om andra säsongen av Yellowjackets

yellowjacket
Bildkälla: Yellowjackets / Paramount+

Kan inte du heller få nog av Yellowjackets? Nu står det klart att det kommer en andra säsong av serien. Mer

Sista avsnittet av den omtalade serien Yellowjackets har precis visats, och har du ännu inte sett den har du ett skräckblandat tonårsdrama framför dig. Och för dig som redan plöjt igenom första säsongen har vi goda nyheter – här är allt vi vet om säsong två!

När kommer säsong 2 av Yellowjackets till Sverige?

Om du suktar efter fler avsnitt av Yellowjackets kan du vara lugn! Till alla fans stora lycka avslöjades det redan under första säsongen att det kommer en säsong till. När den kommer är fortfarande oklart, men ryktena säger att manusförfattarna ska börja skriva på de nya avsnitten redan i slutet av januari 2022.

Vad handlar Yellowjackets om?

Under 10 avsnitt får vi följa ett tjejgäng i New Jersey 1996, vars liv cirkulerar kring fotboll. På väg till en fotbollsturnering kraschar deras plan i den kanadensiska vildmarken. Parallellt får vi följa vad som hänt dem flera år senare. Vilka har överlevt och vilka har klarat dig? Med inspiration från Flugornas herre och Lost kan vi lova dig ett nervkittlande drama som innehåller en perfekt blandning av tonårsproblem, skräck och utmaningar.

Kan jag se Yellowjackets på Netflix och HBO?

Yellowjackets finns varken på Netflix eller HBO, men du kan streama serien på Paramount+.