in

Är Bridgerton-skådisarna kära på riktigt? Här är svaret på romansryktet!

Familjen Bridgerton säsong 3
Bildkälla: Familjen Bridgerton /Netflix

Romansryktena florerar om Nicola Coughlan och Luke Newton, som spelar huvudrollerna i Familjen Bridgertons nya säsong. Här är exakt allt vi vet! Mer

En kemi som går att ta på och blickar som säger mer än tusen ord. I takt med att premiärdagen för Familjen Bridgertons tredje säsong närmar sig (den 16 maj släpps första delen på Netflix!) riktas allt fler ögon mot skådisarna som spelar säsongens kärlekspar – Nicola Coughlan och Luke Newton.

Under parollen ”Polin”, en sammanslagning av namnen på karaktärerna de spelar (Penelope och Colin), sprider fansen teorier och spekulationer om att känslorna mellan paret inte bara är ett skådespel för tv-kamerorna – utan att de faktiskt är kära på riktigt.

I intervjuer har fansen fått en inblick i hur nära de faktiskt är, och dessutom har de setts hålla hand på röda mattor. Senast i New York den 13 maj, vilket fångades på film.

Men ni som hoppas på äkta kärlek mellan dessa två kommer tyvärr bli besvikna – en källa nära skådespelarna säger till People att Nicola och Luke inte dejtar, utan att de bara är väldigt nära vänner.

När har Familjen Bridgerton säsong 3 premiär?

Den första delen av tredje säsongen har premiär på Netflix den 16 maj, och den andra delen kommer den 13 juni.