in

Allt om fjärde säsongen av Succession

succession 1
Bildkälla: Succession / HBO Max

Har du redan börjat sukta efter en fjärde säsong av Succession? Här är allt vi vet om den. Mer

I samma veva som Successions tredje säsong hade premiär på HBO Max stod det klart att serien får en fjärde säsong. Men när kommer den? Och vad kommer den handla om? Här är allt vi vet om framtiden för världens kanske mest dysfunktionella mediefamilj.

Då kommer Succession säsong 4

Det var i oktober 2021 som produktionen meddelade att serien får en till säsong – och den skulle kunna bli seriens sista. I en intervju med The Sunday Times säger nämligen manusförfattaren Georgia Pritchett att serien ”max får fem säsonger, men kanske snarare fyra”. Hon tillägger dessutom att de har en bra idé om hur Succession ska ta slut. När den fjärde, och möjligtvis sista, säsongen har premiär återstår att se. Men vi lovar att hålla er uppdaterade.

Succession – allt om seriens handling

Serien kretsar kring familjen Roy med mediemogulen Logan Roy, som spelas av Brian Cox, i spetsen. Tillsammans driver de ett medieimperium och tillhör därför samhällets toppskikt. I familjen finns det fyra barn, varav de flesta vill ta över pappans roll som VD i bolaget. I rollerna ser vi bland andra Kieran Culkin, Sarah Snook, Jeremy Strong och Alexander Skarsgård.

succession
Bildkälla: Succession / HBO Max

Finns Succession på Netflix eller HBO?

Succession finns exklusivt på HBO Max. Om den kommer komma till andra streamingtjänster i framtiden återstår att se.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.