in

Allt om Bonusfamiljen säsong 4

Bonusfamiljen rollista säsong 2
Bildkälla: Bonusfamiljen / SVT faksimil

Har du saknat Lisa, Bianca och alla andra favoritkaraktärer i Bonusfamiljen? Nu behöver du inte vänta länge till – snart har nämligen den fjärde säsongen premiär på SVT. Mer

Nya partners, nya familjekonstellationer och svårigheterna med att lägga det där vardagspusslet. Sedan första säsongen av Bonusfamiljen hade premiär 2017 har vi fått följa Katja, Lisa, Patrik och Martin – och såklart alla deras barn och bonusbarn. Nu är SVT-succén snart inne på sin fjärde säsong och här är vad vi vet om den hittills!

När har Bonusfamiljen säsong 4 premiär på SVT och Netflix?

Det har gått ungefär två år sedan vi fick reda på att SVT beställt åtta nya avsnitt av serien, som därmed blir Bonusfamiljens fjärde säsong – och nu börjar premiären närma sig! Första avsnittet av säsong fyra sänds den 25 oktober på SVT, och för dig som vill fräscha upp minnet inför nästa säsong finns samtliga avsnitt av Bonusfamiljen på Netflix. Men när den fjärde säsongen kommer till streamingtjänsten återstår att se.

Sima i Bonusfamiljen
Bildkälla: Bonusfamiljen / SVT faksimil

Trailer: Det kommer säsongen att handla om

Så vad har egentligen hänt sedan sist? I förra säsongen blev Lisa gravid igen, och barnet Buster har nu hunnit bli två år gammal. Samtidigt hamnar Patrik i en konflikt på jobbet vilket leder till att han blir hemmapappa. Efter att Martin och Sima äntligen fått en egen lägenheten, kastas de plötsligt ut därifrån och tvingas flytta hem till Bigge igen. För Katjas del väntar en intensiv period när hennes mamma Louise plötsligt behöver henne.

Petra Mede hoppar av Bonusfamiljen – här är alla skådespelare i säsong 4

Tidigare har Katja spelats av Petra Mede, men i slutet av förra året meddelades att hon tvingats hoppa av inspelningen efter att ha insjuknat i covid-19. Istället blir det Grotescos Emma Peters som vi kommer få se i rollen. Förutom henne gör också Tuva Novotny entré i Bonusfamiljens fjärde säsong. I övrigt är det mesta sig likt, och rollerna spelas av bland andra Vera Vitali, Erik Johansson, Fredrik Hallgren, Frank Dorsin, Marianne Mörck och Nour El Refai.

Bonusfamiljen 2021
Bildkälla: Bonusfamiljen / SVT faksimil

Quiz: Hur mycket kan du om Bonusfamiljen?

Testa dina kunskaper medan vi väntar på nästa säsong! Hur mycket kan du om Bonusfamiljen?