in

Då har Bachelorette 2022 premiär

Bachelorette Sverige 2021
Bildkälla: Jakob Dahlström/TV4

I höst kommer det en ny säsong av kärleksdramat Bachelorette. Här är årets singelkvinna som letar efter den stora kärleken. Mer

Snart är det dags för en ny säsong av Bachelorette Sverige. Det är andra gången det skapas en svensk version av succéprogrammet, som från början är baserat på det snarlika konceptet Bachelor. Här är allt vi vet om höstens program.

När har Bachelorette Sverige 2022 premiär?

Än så länge har vi inget exakt premiärdatum. Men säsongen kommer börja sändas någon gång i november på TV4 Play.

Olivia Birgersson är årets Bachelorette

I år är det Olivia Birgersson som ska ge sig ut i dejtingdjungeln och försöka hitta sin framtida man bland deltagarna. Hon är 26 år, kommer från Stockholm och beskriver sig själv som ett energiknippe med hjärtat på rätt ställe.

– Jag har jobbat med mig själv och är idag på en väldigt trygg och stabil plats i livet. Efter att ha varit singel ett bra tag är jag nu redo för nästa steg i livet! Min drömkille är en trygg, rolig och omtänksam person som har glimten i ögat och inte tar livet allt för seriöst, säger Olivia i TV4s pressmeddelande.

Bachelorette Sverige 2022 Olivia Birgersson
Olivia Birgersson. Bildkälla: Jakob Dahlström/TV4

Vem var Bachelorette 2021?

I förra säsongen av Bachelorette var det Julia Franzén som letade efter sin drömman. Hon var tidigare känd från Robinson 2020. I finalen beslutade hon sig för att ge sin sista ros till Jesper Guldbrandsen.

Artikel: Johanna Blomberg och Frida Olheden

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.