in

Här är årets ungkarlar i Bachelor 2022

Siamak Hatami och Christoffer Levi. Bild: Jakob Dahlström /TV4

Precis som i förra säsongen av Bachelor kommer programmet bestå av två singelkillar istället för en. Här är allt vi vet om dem! Mer

Allt om Christoffer Levi i Bachelor 2022

I årets Bachelor är det 32-åriga Christoffer Levi och 34-årige Siamak Hatami som ska ge ut de röda rosorna. Christoffer Levi kommer från Helsingborg men bor sedan en tid tillbaka i Malmö. Han har ett stort intresse för inredning och gillar att resa och träna.

Allt om Siamak ”Sia” Hatami i Bachelor 2022

Programmets andra singelkille är Siamak ”Sia” Hatami. Han är 34 år, uppvuxen i Kalmar men bor i Stockholm. På senare år har lämnat sin ingenjörskarriär för att satsa på det han gillar allra mest – producera musik.

Vill du ansöka till programmet? Det kan du göra här.

När har Bachelor 2022 premiär?

Den nya säsongen spelas in nu i vår, under april till juni månad. TV4 meddelar att vi inte behöver vänta allt för länge på den nya säsongen, den kommer börja sändas i höst 2022.

Vad hände i finalen av Bachelor 2021?

I förra säsongen av Bachelor var det Simon Lindström och Sebastian Martinsson som skulle hitta kärleken. Tillsammans i semesterparadiset Rhodos dejtade de tjugo singeltjejer, och efter ett gäng rafflande rosceremonier skulle de hitta kärleken.

Tjejerna från Bachelor Sverige säsong  1 som dejtar Simon och Sebastian. Bland annat Elvira och Ida på bild.
Bild: Linus Bokhesius/TV4

I sista rosceremonin stod Sebastians val mellan Ida Nordfors och Shilera Sulhav. Till slut var det Ida som fick rosen när Sebastian sa: ”Hur jag än vrider på det, i mitt huvud och i mitt hjärta så kommer jag fram till en sak och det är till dig. Det är till dig jag vill erbjuda den sista rosen”. Simon valde mellan Elvira Svensson och Matilda Borgström. Till slut var det ett Elvira som fick rosen.

Hur gick det för paren?

Båda paren åkte hem ihop från Rhodos och i ett bonusavsnitt som spelades in i somras var paren fortfarande tillsammans. Men i november berättade Simon för Hänt Extra att det tagit slut mellan honom och Elvira.

Var kan man streama Bachelor Sverige?

Säsong 5 och 6 av Bachelor Sverige går att se på TV4 Play och C more. Där kommer även nya säsongen att släppas. Förra säsongen fick C more-prenumeranter fördelen att hela veckans avsnitt släpptes på måndagen. Om det blir så för nya säsongen vet vi inte än.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.