in

Fräschaste tipset – boosta din hy med fukt!

Fukt, fukt och åter fukt. Senaste trenden inom hudvård är vatten! Här får du veta allt du behöver om liquid care – din huds nya bästa vän. Mer

Huden behöver fukt för att må bra och kännas fräsch. Varje dag förlorar huden 20 % vatten, vilket leder till att den blir torrare och tappar sin elasticitet och lyster.

Flytande fukt – en österländsk hudvårdstrend

Hudvård med vatten som bas är en väl beprövad skönhetsbehandling. Kvinnor i Asien har traditionellt tvättat ansiktet med risvatten, som är rikt på E-vitamin, järn och andra mineraler. Idag använder 9 av 10 japanska kvinnor kosmetiskt vatten. Och nu kan också du ta del av återfuktande hudvård med vatten som bas. Den senaste innovationen heter liquid care. Alltså flytande hudvård.

hands_1000px
Hyaluronsyra, aloe vera och mineraler, som alla återfinns i Hydra Genius, återfuktar din hud och håller den fräsch.

Så ger du din hy en ny lyster

Hydra Genius från L’Oréal Paris är inte en olja, inte ett serum och inte en kräm. Det är liquid care – en flytande återfuktare som boostar din hud med fukt. Den innehåller upp till 87 % vatten. Och det blir extra tydligt när du smörjer in den på huden – gelen är tunn och lätt som vatten. Den doftar fräscht av Aloe Vera och torkar snabbt in, utan att det känns kladdigt. Kvar blir en skön och pigg känsla, och en hy med ny lyster.

face2_1000
Hydra Genius mjukgör på djupet utan att kännas oljig.

Bra bas under sminket – utan kladd

Applicera gelen innan du sminkar dig för dagen, det ger huden fukt och blir en bra bas för din makeup. Resultatet blir en mer naturlig makeup. Den är också perfekt för dig som är på språng och har många järn i elden, kanske efter ett träningspass eller en stressig måndagsmorgon. Den går snabbt in i huden, boostar med fukt och lämnar en skön känsla och fin lyster på din hud. Inget kladd och ingen oljig känsla.

hg_product_post2_1000px
Hydra Genius-serien finns för normal till torr, normal till kombination, och torr till känslig hy.

Behåller fukten länge

Hydra Genius innehåller aktiva ingredienser som hyaluronsyra och Aloe Vera-extrakt som är rik på mineraler. Hyaluronsyran har ett naturligt ursprung och kan bevara 1000 gånger sin egen vikt i vatten, vilket gör att din hud fortfarande är återfuktad 72 timmar efter att du använt denna flytande fuktighetsgivare.

extracted_1000

För en daglig fuktboost på ett ögonblick, gör så här:

Hydra Genius finns i tre olika sorter, och du väljer vilken utifrån just din hudtyp: normal till torr hud, normal och kombinationshud eller torr och känslig hud.

På rengjort ansikte, smörj in med cirkulära rörelser på både ansikte och hals. Gelen är dryg så du behöver inte använda en stor mängd. Applicera din make up eller fortsätt med din vanliga hudvårdsrutin.

Här kan du läsa mer om liquid care.

73804953?category=hydra genius