in

6 fyndiga prylar du inte visste att du behövde

fyndiq veckorevyn dragare

Dags att slappna av ett tag och fynda billiga prylar på nätet? Här har vi valt ut några riktigt knäppa saker (som du plötsligt inte kommer klara dig utan) för att inspirera dig i nätshoppingen! Mer

O

avsett om du behöver något väldigt specifikt, vill ladda upp med gå bort-presenter till sommarens festligheter eller bara är sugen på att ge dig själv något kul så kan det vara härligt att ägna sig åt fyndshopping då och då. Vi har valt ut några riktigt (o)nödvändiga saker du inte visste att du saknade i livet.

1. Pimpa vardagen med roliga detaljer

Vankas det brunch med kompisarna? Eller vill du bara bryta vardagens tristess? Försök att tänka kreativt i de små momenten för att piffa upp tillvaron. Ett barista-inspirerat motiv i din hemmagjorda latte, en extra fin dukning, ett vackert mönster av bär och granola i din frukostfil – alla är de enkla metoder som kommer att göra dig glad. Genom en högst nödvändig äggform i silikon kan du ge dina stekta frukostägg eller brunch-pankisar formen av en kanin eller uggla, eller något helt annat. För vem älskar inte ugglor och kaniner?

5ad5b62f3d66f 5ad5b62f3d6bdfyndiq acc88gg sol.jpg
Skapa kreativa och lekfulla frukostar med äggformar i silikon. Vem blir inte glad av att äta ägg i form av moln?

2. Fixa sommarens snyggaste tårtor

Vill du bli den i kompisgänget som gör de allra finaste (och godaste) tårtorna i sommar? Överraska dig själv genom att åstadkomma någonting utöver det vanliga – och låt det inte falla på detaljerna. Genom att vara redo med alla redskap du kan tänkas behöva i köket kan du få till den där riktigt lyxiga bagerikänslan. Med hjälp av t. ex. en enkel tårtutjämnare trollar du fram drömtårtor hur lätt som helst (att tårtutjämnare ens existerar liksom?).

5ad5dc81c4f67 5ad5dc81c4fa9fyndiq tacc8artutjacc88mnare.jpg
Det krävs inte mycket för att skapa ljuvliga bakverk som ser ut att vara gjorda av en riktig tårtexpert. Fyndiq har alla roliga och smarta prylar du behöver.

3. För feg för tatueringar? Fejka det!

Sneglar du avundsjukt på alla bekantas tatueringar och tycker att de är superfina? Men medan de skaffar fler och fler så går du och tvekar på om du verkligen vill detsamma? Det är faktiskt inte så lätt att välja motiv och ta första steget (fast sen verkar de flesta bli hooked), du ska ju helst inte tröttna efter något år eller två. Temporära tatueringar är ett smidigt sätt att få reda på hur det känns. Samtidigt kan du – om du vill – passa på att lura någon i din närhet och vänta med att berätta att de går att tvätta bort. Snyggingarna nedan finns i en mängd olika varianter så du kan ju kolla runt lite och hitta någon temporär tatuering som verkligen är du.

fyndiq tatueringar
Vilken temporär tatuering blir din favorit?

4. Låt hela världen veta hur du känner med hjälp av emojis i öronen

Är du en sådan som strösslar dina sociala medier-uppdateringar och meddelanden med emojis – en emoji för varje ögonblick? Med emojiörhängen kan du visa omvärlden vilken sinnesstämning du befinner dig i för dagen. Dagar du väljer den arga emojin så förstår säkert folk att de bör lämna dig ifred, dagar du väljer gråtskratt-emojis i örsnibbarna är du förmodligen mer peppad på att interagera. Dessa kvalar för övrigt in som en rolig gå bort-present, som passar de allra flesta! <3

5ad5b62a10356 5ad5b62a103b6fyndiq emoji occ88rhacc88nge.jpg
Emojis är ett så effektivt sätt att visa specifika känslor. Om du är en emoji-strösslare av rang måste du nästan ha ett par i öronen också!

5. Bli åtta år på nytt – pruttslajm är hysteriskt roligt!

Ibland sitter man på kontoret eller i skolan och har världens tråkigaste dag (du vet en sådan som aldrig verkar ta slut). Eller så är man riktigt övertrött och vill flamsa, eller stressad och vill släppa allt en stund. Det är då man hastigt blir barn igen och tar fram sin pruttslajm. Tryck ner fingret i den toalettstolsformade burken och testa vilka ljud just du kan åstadkomma. Se dig om på kontoret först bara så att inte världens mest seriösa sitter precis bredvid.

pruttslime toalett 5ad5c52259f53
Pruttslajm är kanske själva definitionen av något du inte trodde du behövde men som gör dig (eller någon kompis) glad när du väl har det!

6. Ta slappandet till nya nivåer med en drinkhållare

Du vet de där sällsynta stunderna när du är helt ledig och minsta ansträngning känns som världens största grej? När du ligger i poolen på en luftmadrass och varje muskel är helt avslappnad? Då vill du bara sträcka ut handen och ta en sipp på någon kall, läskande dryck. Det är exakt då du behöver en uppblåsbar flamingo-burkhållare. Sommarkänslan blir aldrig somrigare än så!

5ad5e799abc76 5ad5e799abcb9fyndiq flamingo drinkhacc8allare.jpg
Kommentarer överflödiga, en sådan här MÅSTE man ju bara ha i sommar!

Psst! Har du några hundralappar över kan du även köpa en uppblåsbar enhörning att matcha din drinkhållare med. Tänk att glida runt på den här i poolen.fyndiq unicorn pool 5ad5e2ae6552b

Nyfiken på fler nödvändiga prylar? Antingen kan du ladda ner appen Fyndiq Superbilligt, om du vill handla direkt från fabrik = superlåga priser och längre leveranstider. Eller så kan du shoppa via sajten med Fyndiq Snabbt, där skickas produkterna från svenska butiker och kommer till dig på några dagar.