7 magiska julfilmer du kan se på Netflix nu

Jul, jul strålande jul och en helt perfekt tid för att kolla på mysiga filmer!

Julen närmar sig med stormsteg och vad passar då bättre än att lägga sig på soffan och slötitta på megamysiga julfimer?

Vi har listat 7 fina julfilmer som finns på svenska Netflix just nu och som du kan titta på för att peppa eller värva ner.

 1. Polarexpressen

  Polarexpressen handlar om en pojke som börjat tvivla på tomtens existens, men så händer något. Han kliver ombord på ett tåg som förändrar allt!

 2. Jack Frost

  Filmen handlar om en pappa som dött och återfötts som jultomte, och därmed fått chansen att vara nära sin son (vilket han inte var när han levde)

 3. Miraklet i New York

  Sexåriga Susan har svårt att tro på att tomten som hon träffar i köpcentrumet är den riktiga tomten, men snart händer något som får henne att tänka om.

 4. Four Christmases

  Four Christmases är en romantisk komedi som handlar om ett par som båda har skilda föräldrar. Paret gör allt för att undvika att fira jul med alla fyra, men när flyget till deras flykt ställs in går allt åt skogen.

 5. A Christmas Carol

  Filmen bygger på Charles Dickens klassisker med samma namn. Den handlar om en gammal och butter man med noll känsla för julen och kärleken, men som tänker om efter att ha fått besök av fyra spöken.

 6. Elf

  Följ med den mänskliga tomtenissen Buddy till New York där han försöker hitta sin riktiga pappa.

 7. Ensam hemma

  Kanske den mest klassiska av dem alla. Vem har inte suttit och fnissat åt upptågen i Ensam hemma? Helt klart en asbra julfilm som handlar om en liten pojke som blir kvarglömd hemma när resten av familjen åker på semester.

NUVARANDE 7 magiska julfilmer du kan se på Netflix nu
NÄSTA Skit i ”vanliga” julklappar i år – så använder du pengarna till att rädda liv i Syrien istället