in

VR testar: Body Butters

bild 7
VR testar: Body Butters

Bara för att termometern visar på minus behöver inte din hud förvandlas till torrt fnöske. Hitta mjukheten igen med hjälp av ett body butter – den snabbaste vägen till mjuk vinterhud.

Mer

Bäst i test!

1dove

79 kr

Dove Intensive body butter
OM PRODUKTEN: Body butter för extra torr hy.
SÅ TYCKTE VI: Härligt krämig konsistens. Cremen är lätt att applicera och gör huden sammetsmjuk och fantastiskt len. En riktig höjdare som vi gärna använder hela vintern. Doften är fräsch och precis lagom. Helt enkelt bäst i test!
BETYG: RRRRR

Läs mer

Diskret goding

2lumene

95 kr

Lumene Spa repairing body butter
OM PRODUKTEN: Body butter med rosenrot.
SÅ TYCKTE VI: Den näst intill doftfria cremen sjunker lätt in i huden och klibbar inte  – perfekt för en torr och fnasig vinterhud efter en varm dusch. Efter bara någon minut är du klibbfri och huden känns återfuktad utan att bli för fet.
BETYG: RRRR

Läs mer

Lite för kletig

3natuvive

119 kr

Natuvive Papaya smooth body butter
OM PRODUKTEN: Body butter med papaya.
SÅ TYCKTE VI: Väldigt krämig produkt med härlig doft från papaya. Är lätt att massera in, men det tar ett tag innan huden har absorberat den helt. Bättre för kvällsbruk, med andra ord. Känns dryg! Betyget skulle ha blivit högre om känslan var mindre kletig.
BETYG: RRR

Läs mer

Påminner om smör

4clinique

266 kr

Clinique Deep comfort body butter
OM PRODUKTEN: Bodybutter för alla hudtyper.
SÅ TYCKTE VI: Produkten påminner verkligen som smör, både i färg och konsistens. Så likt att det faktiskt är lite läskigt att smörja in sig med produkten. Huden känns mjuk och len, men inte återfuktad på djupet. Dyr kandidat som får ett lägre betyg i vårt test.
BETYG: RR

Läs mer

Inte fräsch

5oliva

95 kr

Oliva by Ccs Eco body butter
OM PRODUKTEN: Body butter med ekologiska ingredienser.
SÅ TYCKTE VI: Konsistensen är mjuk och krämig, känns som en blanding mellan body butter och bodylotion. Går inte in i huden utan lägger sig som en hinna på huden. Trots peeling får testpersonerna grå avlagringar under naglarna när de kliar sig på huden. Inte fräscht.
BETYG: R

Läs mer

Lyxig fullpoängare

6molly

395 kr

Odd molly All over me body butter
OM PRODUKTEN: Bodybutter med bomull och silke.
SÅ TYCKTE VI: Härligt body butter som är väldigt fast i formen och doftar ljuvligt – produkterna för tankarna lite till nytvättade kläder. Lätt att applicera, flyter fint in i huden och lämnar en silkeslen yta. Lyxig förpackning och produkten känns dryg. Vi skulle absolut investera i detta.
BETYG: RRRRR

Läs mer

Luktar friskt!

6body

129 kr

The body collection Energising body butter
OM PRODUKTEN: Bodybutter med sheasmör.
SÅ TYCKTE VI: Konsistensen på cremen är lite hård, men den smälter lite av värmen från huden. Det positiva med detta är att den är väldigt dryg. Tyvärr så lämnar den en kladdig känsla ett bra tag efteråt, så man måste ha lite tålamod innan den sjunker in. Men väl på plats så känns huden härligt återfuktad.
BETYG: RRRR

Läs mer

Inte fet nog

7ori

159 kr

Oriflame Body Cream with Toning Pink Grapefruit & Ginkgo
OM PRODUKTEN: Body butter med fruktextrakt.
SÅ TYCKTE VI: Produkten luktar riktigt fräscht och går enkelt in i huden. Den känns dock inte fullt lika fet som ett body butter, snarare som en body lotion. Huden blir len och fin men känns inte extra återfuktad, en känsla som ett body butter brukar ge. Därför blir det ett medelbetyg.
BETYG: RRR

Läs mer

Budgetkap!

8yves

149 kr

Yves rocher Avena cultivo bio organics oats silky cream
OM PRODUKTEN: Body butter med ekologiskt havre.
SÅ TYCKTE VI: Fin, men onödig och tung förpackning. Superhärlig doft och fantastisk konsistens som riktigt smälter in i huden. Doften dröjer sig också kvar, men utan att kännas påträngande. Dagen efter känns huden fortfarande återfuktad och fin. Fynd är bara förnamnet.
BETYG: RRRR

Läs mer