in

VR-redaktionens budgetfavoriter i necessären

bild 19
VR-redaktionens budgetfavoriter i necessären

Vi rotade igenom samtliga redaktionsmedlemmars sminkväskor i jakten på budgetfavoriterna. Här ser du produkterna under 100 kr som VeckoRevyns redaktion inte klarar sig utan!

Mer

Lee Stafford Poker Straight Dry Shampoo

a

80 kr

I redaktionsledar-Theréses necessär fyndar vi ett torrschampo från Lee Stafford som både återupplivar och fräschar upp när håret när det känns fett.

Läs mer

Aco face cerat

b

18 kr

“Det enda som funkar på mina torra vinterläppar! Billigt är det också. Kan det blir bättre?”, säger webbreporter-Josefin om sin budgetfavorit från Apoteket. 

Läs mer

Isadora Colorful Eyeliner

d

95 kr

Efter djupdykning i layout-Thereses sminkväska hittar vi en flytande eyeliner från Isadora. ”Det är den bästa”, menar Therese om sin budgetfavis.

Läs mer

Dove minimising deodorant

c

http://www.kicks.se/dove/minimising-deodorant-wild-rose-p3988

I Redaktör-Angelicas necessär hittar vi en deodroant från Dove. Luktar supergott och minimerar den stickiga känslan av hår under armarna. 

Maybelline Volum’ Express The Falsies

e

79 kr

Efter att ha rotat runt i reporter-Karolinas neccesär får vi fram hennes bästa budgetmascara från Maybelline. ”Den bruna färgen ger naturliga fransar med lagom volym och fyllighet, ett måste i sminkväskan!” 

Läs mer

Isadora wonder nail

f

69 kr

Layout-Linda har alltid redaktionens snyggaste naglar och inte helt oväntat är hennes budgetfavorit i necessären ett nagellack. Färgen smokey grey är det som gäller just nu!

Läs mer

Nivea Ideal finish powder

g

95 kr

I webbredaktör-Linneas sminkväska fyndar vi ett puder från Nivea. Perfekt för att matta glans och fuska fram en perfekt yta.

Läs mer

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.