in

VR-redaktionens budgetfavoriter i necessären

bild 19
VR-redaktionens budgetfavoriter i necessären

Vi rotade igenom samtliga redaktionsmedlemmars sminkväskor i jakten på budgetfavoriterna. Här ser du produkterna under 100 kr som VeckoRevyns redaktion inte klarar sig utan!

Mer

Lee Stafford Poker Straight Dry Shampoo

a

80 kr

I redaktionsledar-Theréses necessär fyndar vi ett torrschampo från Lee Stafford som både återupplivar och fräschar upp när håret när det känns fett.

Läs mer

Aco face cerat

b

18 kr

“Det enda som funkar på mina torra vinterläppar! Billigt är det också. Kan det blir bättre?”, säger webbreporter-Josefin om sin budgetfavorit från Apoteket. 

Läs mer

Isadora Colorful Eyeliner

d

95 kr

Efter djupdykning i layout-Thereses sminkväska hittar vi en flytande eyeliner från Isadora. ”Det är den bästa”, menar Therese om sin budgetfavis.

Läs mer

Dove minimising deodorant

c

http://www.kicks.se/dove/minimising-deodorant-wild-rose-p3988

I Redaktör-Angelicas necessär hittar vi en deodroant från Dove. Luktar supergott och minimerar den stickiga känslan av hår under armarna. 

Maybelline Volum’ Express The Falsies

e

79 kr

Efter att ha rotat runt i reporter-Karolinas neccesär får vi fram hennes bästa budgetmascara från Maybelline. ”Den bruna färgen ger naturliga fransar med lagom volym och fyllighet, ett måste i sminkväskan!” 

Läs mer

Isadora wonder nail

f

69 kr

Layout-Linda har alltid redaktionens snyggaste naglar och inte helt oväntat är hennes budgetfavorit i necessären ett nagellack. Färgen smokey grey är det som gäller just nu!

Läs mer

Nivea Ideal finish powder

g

95 kr

I webbredaktör-Linneas sminkväska fyndar vi ett puder från Nivea. Perfekt för att matta glans och fuska fram en perfekt yta.

Läs mer