in

Youtube-stjärnan visar skillnaden mellan Instagram-smink och ”vanligt” smink – och vi är SÅ fascinerade

youtube tutorial instagramsmink

Vi har alla sett dem: de till perfektion makeade gudinnorna på Youtube och Instagram – men hur ser de ut till vardags? Youtube-stjärnan Amanda Ensing visar ett exempel, och vi kan inte sluta titta! Mer

Beauty-vloggaren Amanda Ensing har på sina olika sociala kanaler över en miljon följare, och likt många andra av våra största sociala medier-stjärnor är hon BESATT av smink och beauty. Det är vi också, så när vi såg att Amanda hade gjort en video med namnet ”INSTAGRAM VS EVERYDAY REAL LIFE MAKE UP” blev vi sååå peppade.

I videon berättar Amanda att hon älskar smink för att det helt kan förändra ens ansikte och ge en självförtroende, oavsett om man kör på en riktigt glam-look eller en mer basic sminkning. Men, menar hon, det bästa med smink är att man kan vara vem man vill, när man vill och att man i slutet av dagen ändå tvättar bort det – ”det är bara smink!”, säger hon.

Läs också: Hon sminkar sig som på högstadiet – och det är så mycket igenkänning

För att illustrera the power of make up och hur olika Instgram-smink och ”vanligt” smink kan vara gör hon två olika looks, en på varje sida av ansiktet. Och det blir så coolt, snacka om kontraster!

Ibland behöver man påminna sig om hur mycket jobb och smink det krävs för att se ut som de glammigaste Youtube-stjärnorna, och vi är glada att Amanda påminde oss om det. Men med det sagt: vi ÄLSKAR båda looksen och är glada att det finns så sjukt många grymma personer som gör tutorials vi kan njuta av varje dag!

Se hela Amandas video här: