in

VR testar: Trendiga vårlack

bild 30
VR testar: Trendiga vårlack

Vårens trendigaste naglar är lackade i pudriga pasteller. VeckoRevyn har testat nio heta kandidater – är dyrt bättre än budget?

Mer

drag

Jättebra, men dyrt

chanel

Chanel Le vernis ”Particulière”, 245 kr.
OM PRODUKTEN: Nagellack i trendig färg.
SÅ TYCKTE VI: Hypat lack sitter riktigt bra, även utan överlack. Borsten är mjuk och ganska bred och lacket krämigt, så det är mycket enkelt att få till ett perfekt resultat, bara ett lager behövs egentligen. Litet minus för det höga priset, men värt pengarna om du vill ha ett väl fungerande designerlack.
BETYG: RRRR

Rinnig formula

scratch

Scratch nails ”Dusty mocca”, 110 kr.
OM PRODUKTEN: Nagellack i trendig färg.
SÅ TYCKTE VI: Rinnigt lack som är svårt att få till utan kladd, två lager behövs för att det ska bli ett jämnt resultat. Men väl applicerat sitter lacket riktigt, riktigt bra. Bra lack till ett bra pris.
BETYG: RRR

Sitter som berget

snow crystal

Snowcrystal ”438”, 69 kr.
OM PRODUKTEN: Nagellack i trendig färg.
SÅ TYCKTE VI: Extremt rinnigt lack och en riktigt tunn pensel, så förutsättningarna känns så där. Men det färdiga resultatet är fantastiskt, två lager räcker gott och väl för ett fint resultat och lacket sitter verkligen som berget. Helt klart ett lackmärke som du också prova på.
BETYG: RRR

Känns exklusiv

estee lauder

Estée Lauder Michael Kors Very hollywood ”Hollywood gold”, 220 kr.
OM PRODUKTEN: Nagellack i trendig färg.
SÅ TYCKTE VI: Krämig konsistens som ger en jättefin effekt efter bara ett lager. Det känns att modedesignern Michael Kors har haft ett finger med i spelet, för nyansen känns nyskapande och riktigt exklusiv. Resultatet är det heller inget fel på, utan lacket sitter snällt kvar efter tre dagar.
BETYG: RRRR

Sitter sådär

orly

Orly ”Prince charming”, 79 kr.
OM PRODUKTEN: Nagellack i trendig färg.
SÅ TYCKTE VI: Oj oj oj, tunt lack som är rejält rinnigt vid applicering. Två lager ger ett fin resultat men hållbarheten är sådär. Efter bara någon dag är lacket naggat i kanten, efter tre dagar finns det ingen färg kvar vid nagelspetsen. Överlack rekommenderas alltså!
BETYG: RR

Sämst!

butter london

Butter london ”Aston”, 140 kr/e-beautyshop.com
OM PRODUKTEN: Nagellack i trendig färg.
SÅ TYCKTE VI: Tunn konsistens som hade behövt tre lager för ett fint resultat. Efter tre dagar har alldeles för mycket av lacket ramlat av för att det ska kännas okej. Nej, det här var verkligen inget vidare.
BETYG: R

Kräver tre lager

face

Face stockholm ”145”, 129 kr.
OM PRODUKTEN: Nagellack i trendig färg.
SÅ TYCKTE VI: Lacket kräver tre lager för att det ska bli fint, med två lager är resultatet rejält fläckigt. Men hållbarheten är helt okej, om än inte det bästa i testet. Med tre lager skulle troligen hållbarheten, och betyget, bli högre.
BETYG: RRR

Bäst i test!

depend

Depend ”184”, 25 kr.
OM PRODUKTEN: Nagellack i trendig färg.
SÅ TYCKTE VI: Borsten är lite i det minsta laget, så det tar några strykningar för att måla nageln. Men resultatet blir jättefint. Det behövs bara en strykning för att färgen ska bli täckande. Hållbarheten är verkligen bra med tanke på priset. Efter tre dagar sitter lacket fortfarande perfekt! Färgen har inte tunnats ut eller börjat flagna. Och priset! Högsta betyg!
BETYG: RRRRR

Håller fantastiskt bra

opi

Opi ”Panda-monium pink”, 150 kr.
OM PRODUKTEN: Nagellack i trendig färg.
SÅ TYCKTE VI: Stor pensel, som tyvärr är lite hård i borsten, som gör att det blir linjer när man stryker på lacket. Det flyter sedan samman lite, men resultatet känns ändå ojämnt efter bara en strykning. Efter två lager ser det helt perfekt ut och det håller fantastiskt bra. Efter tre dagar syns knappt någon skillnad från när lacket applicerades.
BETYG: RRRR

Förtydligande! Testet utfördes under tre dagar, där testpersonernas levde som ”vanligt”. Ett baslack användes först, men inget överlack. Det färgade lacket målades i två lager.