in

VR testar: Solpuder

solheader

Vilket solpuder ger onaturligt glitter och vilken fick bäst i test av VeckoRevyns skönhetsredaktör? Spana in testet här! Mer

too faced endless summer 2

En klar favorit!

Too Faced Endless Summer, 249 kr.
Om produkten
: Kompakt bronspuder.
Så tyckte vi
: En bronzer som ger din hy en härlig glöd i upp till 16 timmar. Detta solpuder är lätt att applicera och utan glitter, vilket är perfekt för dig som är på jakt efter en bronzer som ger en naturligt solkysst look. Finns att klicka hem från Eleven.se
Betyg: 5

clinique solpuder

Onaturligt glitter

Clinique True bronze pressed powder bronzer, 275 kr.
Om produkten: Kompakt bronspuder, fri från olja.
Så tyckte vi: Dosan känns inte så lyxig som man förväntar sig för det priset, men det är bra med en spegel i. Pudret ger en fin färg som dock smular en aning. Det går en fin gräns mellan skimmer, som vi gillar, och glitter, som bara ser onaturligt ut. Tyvärr är den här produkten mer glittrig.
Betyg: 2

elisabeth arden solpuder

[adSpace placement=”auto”]

Naturlig färg

Elizabeth Arden Pure finish mineral bronzing powder, 340 kr.
Om produkten: Mineralbronspuder.
Så tyckte vi: Megabra förpackning där man hyvlar fram rätt mängd. Kul! Den lilla borsten man får med är mjuk och härlig och själva solpudret ger en mörk, varm och naturlig färg. En testperson tyckte att den ersatte brun utan sol och sminkade halva kroppen med det. Litet minus för priset.
Betyg: 4

ardeco solpuder

Snygga färger

Artdeco Bronzing Powder Compact SPF 15, 300 kr.
Om produkten: Bronspuder med tyrosine (som ska öka din bränna).
Så tyckte vi: Rejäl, stor dosa med spegel i. Pluspoäng för att den kommer i två färger så att man kan välja mellan den ljusare eller mörkare nyansen – eller blanda! Anledningen till att det inte blir full poäng är pärlemorskimret som inte riktigt smälter in i huden. Finns att köpa här. 
Betyg: 4

estee lauder solpuder

Passar fet hy

[adSpace placement=”auto”]

Estée Lauder Bronze goddess soft duo bronzer, 415 kr.
Om produkten: Kompakt bronspuder.
Så tyckte vi: Trots att den är dyr känns det som man får mycket för pengarna. Stor dosa, två nyanser och en borste som är perfekt att markera kindbenen med. Färgerna är matta och känns naturliga mot huden. Passar bra för dig med lite fetare hud som vill minimera glans.
Betyg: 4

 

guerlain solpuder

Klassiker

Guerlain Terracotta bronzing powder, 480 kr.
Om produkten: Kompakt bronspuder.
Så tyckte vi: En klassiker som inte riktigt står sig i konkurrensen prismässigt. Mjuk textur, lätt att applicera och finns i hela sex färger. Vi kan dock inte ta bort känslan att det är lite väl överskattat och att detta puders bästa tid är förbi.
Betyg: 3

isadora solpuder

Bäst i test

Isadora Bronzing powder, 198 kr.
Om produkten: Kompakt bronspuder.
Så tyckte vi: Den stora förpackningen gör att det räcker hela sommaren om man inte klantar sig och tappar dosan i golvet. Behaglig och fin färg med lite skimmer i. Dock är den stora dosan otymplig att ha med sig i sminkväskan, men det är också det enda negativa. Ett måste för dig som älskar solpuder! Finns att köpa här. 
Betyg: 5