in

Fylligare läppar på nolltid – vi har testat lip plumpers

lip plumpers produkter

Längtar du efter lite fylligare läppar eller vill få illusionen av plutigare pussmun? Då kan lip plumpers hjälper dig med detta! Mer

koplankar 1024x37 1

Vi är flera som har drömt om lite fylligare plut, men hur får man det utan att behöva lägga sig under kniven? Ett smart alternativ är att använda lip plumpers. Men vad är det då? Låt oss berätta och ge dig tips på våra favoriter. 

Lip plumpers

En lip plumper hjälper till att framhäva läpparna och ge dem  ett fylligare plut. Till skillnad från vanliga läppglans och läppbalsam innehåller lip plumpers ämnen som gör att läpparna tillfälligt förstoras. Exempel på det kan vara koffein, menthol och pepparmintsolja. Många lip plumpers ger även glans  vilket får läpparna att se visuellt större ut. Det finns också lip plumpers som är både återfuktande och ger näring.  

Lip plumpers för fylligare och mjukare läppar

lip plumper från smashbox

Få rosa glans på dina läppar och en läcker plutmun från Smashbox. Läs mer och köp här

lip plumper i färgen Trixie från Buxom

Få fylligare och putigare läppar med storfavoriterna från Buxom. Läs mer och köp här. Läppglanset på bilden är i färgen ”Trixie”.

lip plumpers från the balm

Högt pigmenterade läppglans som återfuktar och ger snyggt plump från The Balm. Läs mer och köp här. Läppglanset på bilden är i färgen ”Extravagant”.

lip plumpers från bareMinerals

Plumpande och glossigt läppglans som är berikat med mineraler för att ge läpparna ett snyggt och hälsosamt utseende från bareMinerals. Läs mer och köp här. Läppglanset på bilden är i färgen ”Maverick”.

lip plumper från Isa Dora

Boosta läpparna med ett läppglans som ger återfuktning och fyllighet med en hint av rosa från Isa Dora. Läs mer och köp här.

Lip plumper från Jane Iredale

Den här produkten ger en duobehandling för mjuka, fylliga och lena läppar. Börja applicera ”sugar”-delen för att peela läpparna och sen ”butter”-delen för att mjukgöra läpparna och ge de färg. Från Jane Iredale. Läs mer och köp här.

3 fantastiska lip scrubs för mjukare läppar

En läppskrubb är perfekt om man har spruckna läppar. Den hjälper att peela bort de tråkiga hudflagorna och mjukar dessutom upp plutet. Peela läpparna så ofta det behövs och de kommer tacka dig!

lip scrub från MAC

Sockerbaserad skrubb som tar bort torr hud och återfuktar läpparna från MAC. Läs mer och köp här.

lip scrub från Burt's Bees

Exfolierande och vårdande läppskrubb från Burt’s Bees. Läs mer och köp här.

lip scrub från Ole Henriksen

En exfolierande läppskrubb med kanel och äpple som ger mjuka läppar från Ole Henriksen. Läs mer och köp här.

3 mjukgörande läppmasker för ett fint plut

Precis som resten av ansiktet så får läpparna utstå en hel del varje dag. En läppmask är precis vad det låter som, den ger vård, näring och mjukgör läpparna ordentligt. Varför inte prova direkt efter läppskrubben?

lip mask från Kiehl's

En läppmask som ger torra läppar återfuktning och återhämtning över natten från Kiehl’s. Läs mer och köp här.

lip mask från Kocostar

Återfuktande mask som appliceras på läpparna och verkar i tio minter för att ge läpparna extra fukt från Kocostar. Läs mer och köp här.

lip mask från Rodial

Läppmasken mjukgör läpparna och boostar läpparna med fukt. En smidig quick fix-lösning från Rodial. Läs mer och köp här.

Läs också:

Säg hejdå till torra vinterläppar