in

VR Testar: Body scrubs

bild 6
VR Testar: Body scrubs

Trolla bort döda hudceller och torrknastrig hy med hjälp av en skön kroppsskrubb i sommar. VR har testat nio riviga kandidater.

Mer

1. Bra budget!

scrub1

ACO Soft skin body scrub, cirka 60 kr.
OM PRODUKTEN: Skrubb med aprikos och mandelolja.
SÅ TYCKTE VI: Fin, men så gott som obefintlig doft. De små kornen river inte, men gör ändå verkan. Huden blir mjuk, men du behöver definitivt smörja in den efteråt. Bra budgetalternativ.
RRR

2. Luktar himmelskt

scrub2

Korres Body Scrub watermelon, 196 kr.
OM PRODUKTEN: Skrubb med naturliga skrubbkorn.
SÅ TYCKTE VI: Luktar himmelskt gott, som att skrubba sig med ett helt fruktfat. Lagom stora skrubbkorn som också känns lagom riviga mot huden. Huden blir mjuk, men inte särskilt återfuktad. Varning för överdosering på grund av den himmelska doften!
RRRR

3. Superhärlig

scrub3

Björk and berries Rasberry blossom body scrub, 240 kr.
OM PRODUKTEN: Skrubb med ekologiskt rött te.
SÅ TYCKTE VI: Doftar naturligt av bär och känns underbart finkornig på huden. Dryg och behaglig, lätt att skölja av. Känns snäll mot huden, som blir mjuk och fin. Känns superhärlig och naturlig – nästan hemmagjord!
RRRRR

4. Perfekt för torr hud

scrub4

Nougat londin Sumptous sugar scrub, 295 kr.
OM PRODUKTEN: Skrubb med sockerkorn
SÅ TYCKTE VI: Fräsch doft, om än lite för stark. Kornen känns effektiva men huden blir lätt oljig av produkten. Den torra huden känns dock len och fin. Dum förpackning som snabbt blir kladdig.
RRR

5. Tråkig doft

scrub5

Origins Incredible spreadable scrub, 295 kr.
OM PRODUKTEN: Skrubb med eretiska oljor.
SÅ TYCKTE VI: Olyxig doft av togerbalsam men produkten känns fräsch och naturlig på huden. Lagom rivig! Perfekt oljig känsla för en torr hud, för kladdig för den feta huden. Godare doft hade gett högre betyg.
RRR

6. För dyr

scrub6

Ole Henriksen African red tea exotic body scrub, 750 kr.
OM PRODUKTEN: Skrubb med afrikanskt rött te.
SÅ TYCKTE VI: Luktar gott av citrus. Produkten små korn känns sköna och snälla mot huden, som dock känns lite oljig efter en skrubbdos. Den flottiga hinnan blir dock inte långvarig, utan huden känns återfuktad och mjuk.
RRRR

7. Skonsam

scrub7

Nuxe Tonific exfoliation, 285 kr.
OM PRODUKTEN: Skrubb med extrakt från bambu och växter från Amazonas.
SÅ TYCKTE VI: Luktar gott och känns väldigt skonsam mot huden. De flesta ingredienserna är naturliga vilket gör att sandpapperskänslan aldrig infinner sig. Lätt att skölja av och huden blir len och mjuk efteråt.
RRRR

8. Helt okej, inte mer

scrub8

Biodroga Spa sensation salt scrub, 495 kr.
OM PRODUKTEN: Skrubb med finkornigt havssalt.
SÅ TYCKTE VI: Medelstora korn som gör sitt jobb och känns skön på huden. Lätt att skölja av men lämnar en hinna på huden. Det känns dock inte riktigt som om alla döda hudceller är borta. Huden blir mjuk men inte fantastisk.
RRR

9. Lite för oljig

scrub9

Urtekram Organic brown sugar body scrub, 175 kr.
OM PRODUKTEN: Ekologisk skrubb med fairtrade-märkt socker.
SÅ TYCKTE VI: Två lager som ska blandas innan användning, vilket känns lite jobbigt. Doftar gott för att vara ekologiskt och de små skrubbkornen känns effektiva. Tyvärr känns huden en smula oljig efteråt.
RR