in

VR testar: Askungecremer

vrtest

Vad sägs om en pigg och uppstramad hy? VR har testat 9 så kallade ”askungecremer”, som alla ska få din hy att må som en riktig prinsessa.

Mer

1a
1

Yves Saint Laurent Top secrets, 398 kr.
OM PRODUKTEN: Creme som ska ge lyster och sudda ut trötthetstecken.
SÅ TYCKTE VI: Ganska lös konsistens, vilket gör att man lätt överdoserar av misstag. Huden blir mjuk och len. Efter användning känns huden spänstigare och både påsar och andra trötthetstecken känns som borttrollade. Det är svårt att avgöra om mejken sitter bättre, men huden känns fräschare. En lyxig produkt som får högsta betyg!
BETYG: RRRRR

2a
2

Face stockholm Swedish solution, 315 kr.
OM PRODUKTEN: Creme som ska ge rikligt med fukt.
SÅ TYCKTE VI: Doftar vatten, hur konstigt det än låter. Går lätt in i huden men vi är osäkra på vad den egentligen gör. Ingen synbar lyster syns och huden känns knappt återfuktad. Inte heller mjukar den upp eller trollar bort trötthetstecken.
BETYG: R

3a
3

Clarins Beauty flash balm, 365 kr.
OM PRODUKTEN: Creme som ska trolla bort trötthetstecken och ge lyster.
SÅ TYCKTE VI: Cremen ger en fin lyster åt huden och suddar bort trötthetstecken som fina linjer och mörka ringar. Men det känns inte som om den verkar särskilt uppstramande. Den fina lystern håller dock i sig hela dagen, utan att kännas flottig. Med efterföljande foundation blir resultat dock nästan lite kletigt, så kör hellre utan.
BETYG: RRRR

4a
4

Decléor Instant radiant moisturiser, 415 kr.
OM PRODUKTEN: Renande creme som ska ge lyster.
SÅ TYCKTE VI: Cremen luktar gott och verkar lite kylande. Huden får en fin lyster och suddar ut fina linjer. Mörka ringa och påsiga ögon biter den inte nämnvärt på, inte heller känns den uppstramande. Men som vanlig dagcreme är den härligt fräsch. Dessutom känns den dryg.
BETYG: RRR

5
5

Lumene Time freeze Instant lift serum, cirka 250 kr.
OM PRODUKTEN: Serum som ska släta ut linjer och ge lyster.
SÅ TYCKTE VI: Cremen känns sval och skön och är lätt att arbeta in. Ger en viss lyster, men minskar inte synliga linjer, mörka ringar eller påsar märkbart. Alltså, en skön hudcreme men utan utlovad effekt.
BETYG: RR

6a
6

Sampar Age antidote Vivid radiance serum 649 kr/blush.se.
OM PRODUKTEN: Serum som ska släta ut linjer och ge lyster.
SÅ TYCKTE VI: Serumet luktar gott och har en smart pumpflaska. Men det tar ett tag innan den tränger in i huden. Någon ”askungeeffekt ”märks inte, den biter varken på rynkor eller ringar under ögonen. Känns som en vanlig dagcreme, helt enkelt.
BETYG: RR

7a
7

Priori Coffeberry Tightening serum, 730 kr.
OM PRODUKTEN: Serum ska verka upplyftande och ge lyster.
SÅ TYCKTE VI: Svår att applicera, eftersom den är så rinnig. Efteråt känns det som om du kletat in lim på huden, hela ansiktet blir väldigt stelt. Men huden blir också märkbart slätare och uppstramad. Mörka ringar biter den däremot inte på. Fungerar bättre om man skippar efterföljande foundation. Det dyra priset drar ner betyget.
BETYG: RRR

8a
8

Gatineau Activ eclat radiant glow emulsion, 398 kr.
OM PRODUKTEN: Creme med lätt brun utan sol-effekt.
SÅ TYCKTE VI: Cremen gör att ansiktet känns och ser lite mer uppstramat ut, men några jätteskillnader syns inte. Brun utan sol-effekten gör att hyn får en friskare och fräschare ton, dock inte som solbränna. Lite skum doft dock.
BETYG: RRR

9a
9

Make up store Skin serum, 345 kr.
OM PRODUKTEN: Serum som ska ge spänst och mjukhet.
SÅ TYCKTE VI: Oljig konsistens som är svår att arbeta in i huden. Huden blir mjukare, men varken linjer eller andra trötthestecken försvinner. Däremot sitter mejken bättre, när det oljiga väl fått torka in. Känns dryg.
BETYG: RR