in

Vilket läppstift håller bäst? VR testar!

bild 2
Vilket läppstift håller bäst? VR testar!

En snabb lunch, välbehövligt kaffe och en mysig hångelstund med älsklingen. Läppstift med lång hållbarhet påstår sig klara det mesta, men är det verkligen så? VR har testat.

Mer

lappstift

Bäst i test!

shiseido

Shiseido Perfect rouge, 265 kr.
OM PRODUKTEN: Hållbart läppstift som ska verka återfuktande.
SÅ TYCKTE VI: Hylsan känns exklusiv och stiftet är mjukt och lätt att applicera. Det känns faktiskt mer som ett återfuktande läppbalsam än ett läppstift. Ger en heltäckande färg med lätt glans. Hållbarheten är kanon och håller för både mat och dryck.
BETYG: RRRRR

Inget för torrisar!

mavala

Mavala Mavalip, cirka 99 kr.
OM PRODUKTEN: Hållbart läppstift med skyddande ingredienser.
SÅ TYCKTE VI: Fin hylsa med ett krämigt stift. Produkten ger en mjuk, fin färg som sitter fint när vi dricker. Vid mat försvinner dock färgen snabbare än kvickt och en påbättring är ett måste. Kan kännas lite fnasig på torra läppar, så grunda med ett läppbalsam först. Fin kandidat i mellanprisklassen.
BETYG: RRR

Mjukt som läppglans

lumene

Lumene Natural code Smile booster, cirka 69 kr.
OM PRODUKTEN: Hållbart läppstift med naturliga oljor.
SÅ TYCKTE VI: Mjukt stift som känns mjukt och skönt när vi applicerar det, nästan som läppglans. Sitter dock inte särskilt bra, och försvinner fort när vi äter och dricker. Ger dock en fyllig och blank fin finish på läpparna och därför skulle vi absolut använda det igen.
BETYG: RRR

Beroendeframkallande!

esteelauder

Estée Lauder Pure color long lasting lipstick, 265 kr.
OM PRODUKTEN: Hållbart läppstift med vitamin c och e.
SÅ TYCKTE VI: Hylsan är jättelyxig i guld och glas. Stiftet känns aldrig torrt utan är mer åt det krämiga hållet, och därför smetar det av sig på glaset när vi dricker. Trots detta håller färgen rätt bra ändå. Det är lite mer transparant än heltäckande så det blir aldrig någon skap kant när det försvinner. Beroendeframkallande produkt!
BETYG: RRRR

Lite kletigt

minerals

Bare minerals Natural lipstick, 285 kr.
OM PRODUKTEN: Hållbart läppstift med vårdande egenskaper.
SÅ TYCKTE VI: Mycket fin och ordentlig hylsa. Känns återfuktande och vårdande, sitter bra länge och flyter inte ut. Matt och täckande färg. Dock lite kletigt, det kladdar tyvärr av sig för mycket på glas och vid pussar för att få toppbetyg. Ett plus dock för att det inte sätter sig på tänderna.
BETYG: RRRR

Färgstark effekt

korres

Korres Guava lipstick, 219 kr.
OM PRODUKTEN: Hållbart läppstift med guava-extrakt.
SÅ TYCKTE VI: Smalt och smart stift som är enkelt att måla med. Ger en intensiv färg som sitter som berget. Kladdar tyvärr lite och blöder också ut i mungiporna, men detta beror nog troligen på att färgen innehåller mycket pigment. Håller däremot fint för mat och dryck.
BETYG: RRRR

Lyxig!

ysl

Yves Saint Laurent Rouge pur couture, 285 kr.
OM PRODUKTEN: Hållbart läppstift med återfuktande egenskaper.
SÅ TYCKTE VI: Superlyxig dosa som dock är lite svår att öppna. Själva stiftet känns kompakt och riktigt krämigt och ger en djup färg med mycket intensitet. Känns först mjuk och återfuktande men efter ett tag blir känslan smulig. Sitter som berget när vi äter och dricker, det är faktiskt helt otroligt. Enda minus är den dyra prislappen.
BETYG: RRRR

Konstig hylsa

collistar

Collistar Vibrazioni di colore, 190 kr.
OM PRODUKTEN: Hållbart läppstift med e-vitamin.
SÅ TYCKTE VI: Stiftet har ett litet emblem på hylsan, som visserligen är fint men helt i vägen när vi målar med det på läpparna. Ger en mjuk och fin känsla men färgen blöder rätt så mycket. Att äta och dricka och behålla läppfärgen är inte att tänka på. Att hylsan känns opraktisk drar också ner betyget.
BETYG: RR

Budgetkap!

elf

Elf Mineral lipstick, 43 kr.
OM PRODUKTEN: Hållbart läppstift utan parabener.
SÅ TYCKTE VI: Läppstiftet känns återfuktande och ger en mjuk och fin färg. Ger ingen glans och håller riktigt bra när vi dricker. Efter lunchen sitter färgen hyfsat bra. Smakar och luktar ingenting, vilket är positivt. Detta använder vi gärna igen!
BETYG: RRRR