in

Vilken eyeliner är bäst? Här är favoriterna som fått högst betyg!

eyeliner

Hur får man den där perfekta vingen egentligen? VeckoRevyns skönhetsredaktör Lisen Sundberg har testat fyra flytande eyeliners och ger sina bästa tips för hur du lyckas med en klassisk ”cat flick”. Mer

[adSpace placement=”auto”]

 

Eyeliner-2

Eyeliner 1: Max Factor masterpiece precision eyeliner

Om produkten: Liner med platt, paddelformad tipp.
Storlek: 1 ml.
Pris: 145 kr
Så tycker vi: Tippen beskrivs som paddelformad och har därför en bred och en smal sida. Det är en fördel då det gör det enkelt att anpassa tjockleken på linjen. Hållbarheten är bra samtidigt som eyelinern är lätt att tvätta bort. Den här är riktigt bra!
Betyg: 5

Eyeliner 2: Isadora Flex tip eyeliner

Om produkten: Lång, flexibel applikatorspets.
Storlek: 1,2 ml.
Pris: 109 kr
Så tycker vi: Väldigt smal och precis spets som gör det enkelt att skapa även den allra tunnaste linjen. Pigmenteringen är bra och linern känns varken för blöt eller för torr. Det är en bra produkt för nybörjare, inte minst för att linjens bredd lätt kan varieras.
Betyg: 4

Eyeliner 3: Maybelline Master precise liquid eyeliner

Om produkten: Liner med filt-tipp.
Storlek: 1 ml.
Pris: 99 kr
Så tycker vi: Väldigt smidig att applicera och penseln har en bra tjocklek, vilket gör det lättare att få en rak linje. Minus är att svärtan försvinner snabbt från pennan och att hållbarheten på ögat inte är den bästa.
Betyg: 3

Eyeliner 4: Lumene Blueberry liquid eyeliner

Om produkten: Intensiv liner med konformad spets.
Storlek: 2,8 ml.
Pris: 129 kr
Så tycker vi: Den här linern ger mycket svärta och har en bra och stabil pensel. Förpackningens storlek är perfekt, men resultatet aningen hårt och markant, vilket förvisso kan passa en del.
Betyg:
3

Lisen tipsar:
■ Tycker du att det är svårt att måla den perfekta vingen? Träna innan du går och lägger dig, innan du ändå hade tänkt att tvätta av makeupen, så sitter den snart!
■ Gör din eyeliner mer hållbar genom att fixera den ovanpå en skugga i samma färg.
■ Är du för skakig på handen? Börja med att dra linjen där du vill ha den med en kajalpenna och fyll sedan i linjen med din flytande eyeliner.
■ Använd ett kreditkort eller visitkort som stöd när du vill skapa en rak vinge. Vingen ska anpassas till ögats egen form. För att veta i vilken vinkel du bör måla vingen, kan du föreställa dig en förlängd linje i samma riktning som undre fransraden.
■ Har du svårt att få vingen att se likadan ut på båda ögonen? Sätt ut punkter och måla små delar åt gången. Måla konturen först och fyll sedan i vingen.

Text: Lisen Sundberg Foto: istock

Vill du ta del av fler beautyhacks och -test? Spana in vår duktiga beautybloggare Helen för fler grymma makeuptips!