in

Videotutorial: Det sjukaste beautyhacket för tjockare ögonbryn

Hur får man tjockare ögonbryn? Här är ett beautyhack för de allra modigaste

Många av oss har någon gång drömt om tjockare ögonbryn à la Cara Delevingne. Det har även beautyvloggaren Stephanie Lange! I en video visar hon ett rätt speciellt knep för att få fylligare, tjockare och mer jämna ögonbryn. Vem vågar testa det här hacket? Mer

Makeup-artisten och beautyvloggaren Stephanie Lange bor i Sydney, Australien. I en video berättar hon att hon har testat allt för att få tjockare ögonbryn, olika medel och bryntatueringar utan önskat resultat.

En dag när hon skulle sätta på lösögonfransar fick hon en idé. Skulle det inte gå att sätta på strån eller fransar även på ögonbrynen? Eftersom de flesta av hennes lösögonfransar var svarta medan hennes naturliga ögonbrynsfärg är mer ljusbrun ville hon inte använda lösögonfransar, men hur skulle det bli om man använde sitt vanliga hår?

”Jag vet att jag är galen, och att det här är en rätt löjlig idé. Men jag ska testa nu inför kameran”, säger Stephanie Lange innan hon tar fram saxen och börjar klippa av sina egna hårtoppar. ”Hoppas inte att min frisör kommer se vad jag har gjort”, säger hon.

Hur får man tjockare ögonbryn? Här är ett ögonbrynshack för de modigaste

Hårstråna, i lite olika längder, samlar hon sedan upp i en liten burk.

Så får du tjockare ögonbryn - det här knepet är bara för de allra modigaste

Därefter börjar hon klistra på hårstråna så som hon vill att ögonbrynen ska se ut med ett semipermanent ögonfranslim. Hon doppar varje strå i franslimmet och fäster dem längs brynet med hjälp av en pincett.

Hur får man tjockare och tätare ögonbryn? Här är ett knep som inte alla vågar!

Eftersom limmet är semipermanent hoppas hon att de nya ”ögonbrynen” kommer att sitta kvar i åtminstone några dagar tills de tvättas bort. I annat fall kan man använda franslimsborttagning.

[adSpace placement=”manual”]

Resultat:
Stephanie tycker själv att limmet syns ganska mycket, men är i övrigt nöjd med resultatet. Vad tycker ni?
Går det att få tjockare ögonbryn? Japp, den här tjejens knep visar att det går!

Här kan ni se hela videon med ett av de mer speciella ögonbrynshacken vi någonsin har sett:

I kommentarerna till videon finns bra tips du kan använda dig av om du skulle våga dig på det här ögonbrynshacket.
En person tipsar om att använda armhår istället för riktigt hår, en annan tipsar om att man kan kamma de riktiga brynen bakåt innan man fäster de nya stråna och en säger att det faktiskt går att köpa lösa ögonbrynsstrån precis som med lösögonfransar!

Vågar du dig på det här beautyhacket för att få tjockare ögonbryn? Snapa gärna en bild på resultatet till oss!

snapp_logo_veckorevyn

Här kan du läsa Helen Torsgårdens bästa tips till hur du får ögonbrynen att växa snabbare (helt fritt från att klippa av håret!)