in

Veckorevyns nya sminkbloggare

Veckorevyns nya sminkbloggare

Bästa bus-produkten, roligaste sminkbloggarna och räddningen för sommarhåret? Therese vet. Lär känna Veckorevyns nya läppglanstokiga sminkbloggare… Mer

Therese Andersson.

Hallå Therese, välkommen till Veckorevyn! Vem är du?
– Tack Ebba! Jag är en läppglanstokig inflyttad stockholmare, som ständigt är på jakt efter nästa oumbärliga produkt. Helst av allt investerar jag i återfuktande läppglans, skrubbar med riv i och sköna bodylotions.
Vad gjorde du innan Veckorevyn?
– Jag var redaktör på en kvinnosajt, för ett år sedan gick jag ut Journalisthögskolan här i Stockholm och innan dess pluggade jag i fyra år i Lund. Har också varit au pair i Boston.
Vilka sminkbloggar läser du själv?
– Jag gillar Bjooti som tusan, Katarina som har den har superkoll och är dessutom supertrevlig i verkligheten. Andra bloggar jag följer är Beautyblabber på tidningen Allures hemsida.
Shoppar du smink på nätet?
– Jag spontantshoppar nästan aldrig nya produkter på nätet, eftersom jag gillar att kunna testa dem på riktigt först. Däremot gillar jag att köpa produkter jag vet är bra online, eftersom man ofta sparar rätt så många kronor i plånboken. Jag gillar HQHair, Inezza, Eleven och Blush.

aco sc sun kissed glow bodylotion stor

Bästa solkrämen för ansiktet?
Tinted Mineral Moisturizer Spf20 från Face Stockholm. Den har en hög solskyddsfaktor och ger samtidigt en fantastisk färg till ansiktet. Dessutom innebär den inte finnar och fet problemhy, som ofta blir resultatet av att ha solskyddskräm i ansiktet.
Bästa bus-produkten då?
– Bästa budget är Sun Kissed Body Glow från Aco variant oslagbar, tränger snabbt in i huden och ger  naturligt fin bränna. Tyvärr luktar den kemiskt efter ett tag. Bästa lyx är Dior Bronze Self-Tanner Shimmering Glow Body, ger en jämn färg som håller i flera dagar. Dessutom luktar den inte kemiskt
överhuvudtaget – hur tusan har de lyckats med det?

toniguy

Okej, din favoritprodukt för håret i sommar?
– Älskar känslan av salt i håret, där är Toni & Guys Beach Curl Spray oslagbar. Är man ute efter sommarens heta hippie-lockar är den helt oslagbar. Annars stavas världens bästa hårprodukt torrschampoo, särskilt om du gillar att snooza länge på morgonen – som jag!
Jag med… Vad har du för sommarplaner?
– Utforska Stockholms skärgård, vi har precis köpt en motorbåt så jag hoppas på många dopp, mysiga picknickar och romantiska solnedgångar ute bland skären.
Låter härligt, välkommen till Veckorevyn!

Therese sminkblogg hittar du här

Vad vill du läsa om i Therese sminkblogg? Kommentera gärna!