in

Vattenfasta kajalpennor

vattenfastkajal
Vattenfasta kajalpennor

Slipp klet och kladd och satsa på en hållbar ögonmakeup i sommar! VeckoRevyn har testat vattenfasta kajalpennor – vilka klarar pressen?

Mer

1. Bäst i test!

1beyu

Beyu Soft liner, cirka 100 kr.
OM PRODUKTEN: Vattenfast kajalpenna.
SÅ TYCKTE VI: Den här raringen är lättapplicerad, kräver ingen förbättring under dagens gång utan är lika snygg vid borttagning som vid applicering. Den mjuka pennan sitter som berget men går ändå relativt lätt att få bort med ögonmakeup remover. Bäst i test!
BETYG: RRRRR

2. Sitter som berget

1artdeco

Artdeco Soft eyeliner waterproof, 108 kr.
OM PRIDUKTEN: Vattenfast kajalpenna.
SÅ TYCKTE VI: Mjuk och lätt att applicera. Pennan sitter bra och pallar även med trycket av ett svettigt joggingpass utan att kleta. Ett litet minut blir det för att den sitter så pass hårt att rester kunde skymtas under ögonen dagen efter trots grundlig rengörning.
BETYG: RRRR

3. Ljuvligt mjuk

1clarins

Clarins Crayon yeux, cirka 130 kr.
OM PRODUKTEN: Vattenfast kajalpenna.
SÅ TYCKTE VI: Ljuvligt mjuk och lättmålas penna med tillhörande borste att mjuka upp hårda kanter med. Håller sig hela dagen lång och lämnar inga sminkrester efter tvätt. Litet minus för att pennan var så pass mjuk att den lätt kletade lite innan den torkat efter applicering.
BETYG: RRRR

4. Känns kletig

1collistar

Collistar Professional eye pencil, 140 kr.
OM PRODUKTEN: Vattenfast kajalpenna.
SÅ TYCKTE VI: Den kletigaste av alla. Lägger sig lätt i linjer på ögonlocken och lämnar mörka partier. Lätt att tvätta bort men lämnar lite rester.
BETYG: RR

5. Svår att tvätta bort!

1clinique

Clinique Cream shaper for eyes, 140 kr.
OM PRODUKTEN: Vattenfast kajalpenna.
SÅ TYCKTE VI: Aningen torrare penna än övriga vi testat, vilket gör den lite mer svårmålad. Sitter dock hela dagen utan att kladda och har ett fint skimmer i färgen. Lämnar dessvärre kvar lite rester efter borttagning vilket är ett minus.
BETYG: RRR

6. Smetar på kvällen

1lancome

Lancôme Le crayon, 170 kr.
OM PRODUKTEN: Vattenfast kajalpenna.
SÅ TYCKTE VI: Otroligt mjuk penna som är lätt att applicera och som med tillhörande borste ger en snygg skuggning. Tyvärr sitter pennan inte lika bra under hela dagen utan smetar ut sig lite mot kvällen. Relativt lätt att få bort vid rengörning och lämnar inga ovälkomna sminkrester.
BETYG: RRR