in

Världens dyraste smink

smink dyraste

VeckoRevyns beautybloggare Helen Torsgården fick i uppgift att hitta världens dyraste skönhetsprodukter och taddaa, här är de!

(Psst! Det här är en riktig höjdare att skicka till din pojkvän om han brukar klaga på hur mycket pengar du lägger på smink!)

Mer

Världens dyraste mascara

Hölster av 18 karats guld och beströdd med 1000 diamanter. Sminkjätten H. Couture Beauty ligger bakom denna dyrgrip till mascara och för 3500 kronor får du även en livstidsleverans av refil. Men skynda, 1700 mascaror har redan sålts!

En kvinnlig köpare tyckte dock inte att mascaran var exklusiv nog och gjorde en specialbeställning. Hon ville ha 2 500 blåa diamanter på sitt exemplar och för det betalade hon 14 000 000 dollar (ca 87 miljoner svenska kr!). Men då fick hon också ett läppstift dekorerat med rosa diamanter på köpet.

mascara 1

Världens dyraste läppstift

Kommer i från Guerlain, heter ”KissKiss lipstick” och är inte vilket läppstift som helst. Hylsan är gjord av 110 gram 18 karats guld och har 199 stycken diamanter, smaragder och rubiner. Man kan även få den ingraverad med sitt namn eller valfri text för en personlig touch. Priset för detta läppstiftet är ca 480 000 svenska kronor och det levereras i en svart lackerad trälåda med tillhörande pensel. Som tur är finns det refil…

lappstift

 

Världens dyraste nagellack

Om du inte vill bli ägare till en liten lägenhet i stockholms innerstad kan du istället köpa ett nagellack för 1,7 miljoner kronor. Juveleraren Azature har skapat ett unikt nagellack gjord på 267 karat svarta diamanter. Detta lack finns endast i ETT exemplar och har fått namnet “Black Diamond King”. Lacket har bland annat burits av Kelly Osbourne på Emmy-galan.

nagellack 1

Världens dyraste kräm

Tidigare kunde kan köpa 150 milliliter av Sisleys Anti-aging concentrate firming body care för ca 2 600 kronor. Och den rankades då som den dyraste krämen. Nu finns världens dyraste kräm endast i tre ynka exemplar och är nästan omöjlig att få tag i. Det är en anti aging-kräm som kommer i en handgjord flaska designad av en fransk glasmakare som använt sig av 30 lager kristall. För den får du pröjsa 250 000 kronor för 150 ml. Måste vara en riktig dunderkräm…

 

kram

 

Världens dyraste parfym

Denna rekorddyra parfym som även finns med i Guinnes rekordbok kommer i från Clive Christians,  har fått namnet No 1 och  kostar 115 000 pund, Det motsvarar ca 1,4 miljoner svenska kronor! Vad är då så speciellt med denna parfym? Jo, den har sällsynta ingredienser som sandelträ och Tahiti-odlad vanilj som höjer priset och flaskan är gjord i Baccarat-kristall. Kronan innehåller en femkaratsdiamant och har en 18 karat guldkrage. Parfymen har dessutom bara gjorts i 10 exemplar och levereras i lyxig trälåda med lås. Den doftar indisk jasmin, mandarin och citron. Vem använder då denna rekorddyra parfym? Ingen minde än Katie Holms på bröllopet med Tom Cruise.

parfym

 

Världens dyraste tandkräm

Gjordes till drottningen av england till priset av 375 000 kronor. Den kommer i en 24 karats guldlåda  med diamanter och texten ”Elier”. Tänk så mycket roligare tandborstningen skulle bli med den här i badrumsskåpet…

tandkram