in

Världens bästa smink?

dragaresmink
Världens bästa smink?

De finns bra sminkprodukter och de finns fantastiska. Vi på Veckorevyn ger dig våra absoluta sminkmåsten.

Mer

dragaresmink

Veckorevyn listar sina favoritprodukter.

10. Beautyblender

bild 27

Fingrar som appliceringsverktyg i all ära, men den lilla rosa make up-svampen från Beautyblender är svårslagen. Formad som ett litet ägg funkar den att dölja finnar och skapa rosor på kinderna med. Eftersom den saknar kanter är risken för randig make up minimal.
Kostar 189 kr och finns att köpa här.

9. Clinique 7 Day Scrub Cream

bild 44

Glöm peelings med fjuttiga mikrokorn. Cliniques 7 Day Scrub Cream river rejält utan att irritera, tar bort döda hudceller och gör den redo för en eventuell ansiktsmask. Ett måste i badrumsskåpet.
Kostar 199 kr och finns att köpa här.

8. Osis+ Dustit

bild 33

Slickar sig håret utmed hjässan? Rädda det med Osis storsäljare Dustit. Ger megavolym från hårrötterna – perfekt för tunna skandinaviska hår. Funkar bäst på alldeles nytvättat hår.
Kostar 149 kr/st eller 249 kr/2st och finns att köpa här.

7. Yves Saint Laurent Touch Eclat No1

bild 43

Yves Saint Laurents flerfaldigt prisbelönade concealer Touch Eclat har en given plats i necessären. Effektivare medel för mörka ringar under ögonen finns inte. Dyr men dryg.
Kostar 239 kr/2,5 ml och finns att köpa här.

6. Diorshow

bild 3

Maxihylsan med maxiborsten är inte något för dig som gillar att spara på krutet. Har du relativt långa fransar får du garanterat lösögonfranseffekt av Diors Diorshow.
Kostar 219 kr och finns att köpa här.
 

5. Rosebudsalve

bild 4

Hollywoodkändisarna och modellernas hemliga skönhetsknep heter Rosebudsalve. En rosendoftande universalsalva som funkar från allt från ögonbrynsfixering till spruckna läppar.
Kostar 89 kr och finns att köpa här.

4. Clinique City Block Sheer spf 15

bild 5

Nästan 90% av hudens åldrande beror på solens strålning. Förhindra för tidigt åldrande genom att bära solskyddsfaktor varje dag. City Block Sheer har en lätt formula som inte klippar och passar perfekt under make upen.
Kostar 179 kr/40 ml och finns att köpa här.

2. Redken Extre Anti-Snap

bild 6

För alla som missbrukar plattången finns räddning. Extreme Anti-Snap är en effektiv hårkur för skadat och poröst hår. Den proteinrika formulan bygger upp hårstrået. Dessutom doftar den supergott!
Kostar 339 kr/250 ml och finns att köpa här.
 

2. DuWop Venom Gloss

bild 7

Kanske beror det på den glasklara glansen, kanske på den lite ”stickande” känslan. Vad som i alla fall är säkert är att läpparna känns tillfälligt större. Venom Gloss är en partyfavorit och finns i flera fina färger. ”Lantana” ger de perfekta rosa läpparna – storfavorit på redaktionen!
Kostar 225 kr/15 ml och finns att köpa här.

1. Clarins Beauty Flash Balm

bild 8

Råd bot på glåmig hy och fina linjer med askungekrämen Beauty Flash Balm. Använd som ansiktsmask (applicera tunt och låt verka) eller som uppstramande primer. Ett måste innan och dagen efter festen.
Kostar 279 kr/50 ml och finns att köpa här.
 

Har vi glömt någon? Dela med dig av din favorit!