in

Vårens nyheter från Maybelline

springlook
Vårens nyheter från Maybelline

Maybelline ger dig en smygtitt på vårens snyggaste nyheter. Mer

Möt Linda Mehrens, Maybellines nya makeupartist!

linda

Linda Mehrens är en av Sveriges främsta makeupartister, nu påbörjar hon ett spännande samarbete med Maybelline. Linda har bland annat gjort prestigefyllda kampanjer för märken som H&M, Whyred, Fifth Avenue Shoe Repair, Dagmar, Minimarket, Acne och hyllade Sandra Backlund.
Linda, vilket är ditt bästa sminktips våren 2008?
– Färg, färg och åter färg! Gärna blått, med mycket fokus på ögonen.

MISSA INTE: Linda lägger också makeup på stjärnorna i ”Let’s dance”. Vill du lära dig Lindas proffstips? Spana in filmerna med sminktipsen här

Maybelline bjuder Veckorevyn-läsare på en smygtitt på 3 av vårens nyheter i sminkhyllan:

Trendlooken våren 2008: vi går en färgstark vår till mötes. Lägg fokus på ögonen och blanda gärna olika blå toner för ett härligt färgstarkt resultat. Tänk turkost, grått och blågrönt, lager på lager! Komplettera med friskt rosa kinder och läppglans. Matcha med rosa naglar. 

1. Volum’ Express Lift Up

annons mascara
mascara

Volum’ Express är världens mest sålda mascara! Nu introduceras ytterligare en mascara i serien som lyfter och böjer upp fransarna till oanade höjder, Volum’ Express Lift Up. Den böjda borsten lyfter och formulan gör att fransarna behåller sitt lyft hela dagen.

Pris: 109 kr, finns i butik vecka 7.

2. Dream Matte Powder

puderartikel
puder

Maybelline lanserar äntligen ett puder i Dream Matte-serien! Foundation, blush, eye och concealer finns sedan innan och kompletteras nu med ett puder. Dream Matte Powder är ett mycket fint och lätt puder som ger ett naturligt och matt resultat hela dagen.

Pudret jämnar ut hudtonen och slätar ut rynkor och andra ojämnheter. Det tillåter huden att andas och täpper inte till porerna utan ger en varaktigt mjuk och behaglig känsla. Pudret finns i sex nyanser.

Pris: 120 kr, finns i butik vecka 7.

3. Watershine Volume XL

lappglansartikel
lappglans

Nu kan alla få fylliga läppar! Maybellines Watershine Volume XL innehåller volymgivande ämnen som tillsammans med mentol orsakar en pirrande och värmande känsla i läpparna.

Tillsammans med högrefklekterande glans ger det fantastiskt fylliga läppar med maximal glans. Finns i sju härliga färger från transparent till rött.

Pris: 120 kr, finns i butik vecka 7.

maybellineny