in

Vågar du trendklippet?

pagen blondin 4
Vågar du trendklippet?

Vitblont och kortkort – kolla in kändisarna som kapat svallet och rösta fram din favorit! Mer

Brittiska supermodellen Agyness Deyn är förstås snygg i vilket katastrofklipp som helst, men det är inte bara hon som senaste tiden satsat på kortkort klipp och blonderat barr.

Vi på Veckorevyn.com kollar in kändisarna som vågat ta det stora steget…

Michelle Williams, Mary J Blige och Elisha Cuthbert

pagen blondin 6

Michelle Williams, Eve och Elisha Cuthbert sportar kort och blont

Skådespelerskan Michelle Williams övergav sitt blonda, strax nedanför axeln-långa för en kort frisyr – och en spännande filmroll. Sångerskan Mary J Blige byter ofta frisyr, just nu är den blond svampfrisyr som gäller. Och slutligen vitblont och kort på skådespelerskan Elisha Cuthbert, känd från tv-serien ”24”.

Kimberly Stewart, Paris Hilton och Victoria Beckham

pagen blondin 1

Kimberly Stewart, Paris Hilton och Victoria Beckham

Att gå från långt/halvlångt till page var det många kändisar som gjorde under 2007. Några som valde den blonda pagen och verkar trivas i den är rockdottern Kimberly Stewart (pappa heter Rod), Paris Hilton och Victoria Beckham, som färgade blont i samma veva som familjen flyttade till USA.

Rumer Willis och sångerskan Pink

pagen blondin 3

Rumer Willis och Pink.

Kortare än kortast – snarare pojkfrisyr än page. Några vågade att gå så långt, bland annat Rumer Willis, dotter till Demi Moore och Bruce Willis. En annan som satsade på pojkklippet var sångerskan Pink.

Agyness Deyn och skådespelerskan Selam Blair

pagen blondin 4

Agyness Deyn och skådespelerskan Selam Blair

Sexigt och maskulint är det korta, vitblonda. Årets mest hypade fotomodell Agyness Deyn färgade håret flera gånger, men valde att stanna i det vitblonda. Selma Blair valde däremot att färga tillbaka till sitt naturliga mörka…

LÄS OCKSÅ: 8 saker att fundera över 2008