in

Tupera mera!

tuperamera
Tupera mera!

De stora frisyrerna har gjort comeback.

Mer

tuperamera

Robyn, Eva Mendes och Drew Barrymore.

Den tuperade festfrisyren har gjort storstilad comeback i vinter. Och den är faktiskt inte särskilt svårt att få till! Veckorevyn listar bästa produkterna och ger dig tipsen som gör dig till en mästare på tupering.

Hårinspiration från röda mattan

Så får du festfrisyren att hålla!

kam

Pinkamm från Babyliss, 30 kr.

* Att tupera rätt är faktiskt lätt. Hemligheten är att arbeta med hårrötterna för att få till volymen du vill ha. Använd en smal pinnkam och ruggborsta hårrötterna fram och tillbaka, så att du får till en burrig tupering. Kamma sedan håret försiktigt på plats, utan att du förlorar höjden. Avsluta med spray!

bildenhar

Volymschampo från Wella, 185 kronor. Skulpterande mousse från Maria Nila, 129 kronor. Glansspray från Goldwell, 154 kronor. Volymspray från Ghd, 259 kronor.

* Förberedande stylingprodukter är A och O för att få till en hållbar frisyr. Har du platt hår, investera till exempel i volym-mousse eller rootlifters. De kommer att hjälpa håret behålla höjden.
* Ju färre stylingprodukter du använder, desto bättre kommer ditt hår att se ut. Matchar du både serum, mousse och hårspray är risken stor att ditt hår ser platt och trist ut. En stylingfavorit är oftast bättre än två!

bild1har

America Ferrera kör tuperat hår med klassisk look och Hillary Duff kör högt hår och en rockigare stil.

* Läggningsvätska är bara för gamla tanter? Glöm det, den värmeskyddande formulan får även det mest omöjliga hår att lyda. Leta på hårsalonger med vintage-känsla eller varför inte spana in mormors stammisställe?
* Tämj flygande hårstrån genom att spraya lite hårspray på en tandborste och försiktigt borsta håren bakåt.
* Ta med dig stylingen när du går ut. Många hårsprayer finns också att köpa i storlek mindre, perfekta att ha med sig i handväskan.