in

Topp 5 krämrouge

kramrouge 1
Topp 5 krämrouge

Naturligt, vinterrosiga kinder? De där du får av en skön powerwalk en kylig dag? Lugn, de går att fuska fram – Veckorevyn.com listar fem fantastiska krämrouge som fixar looken. Mer

1. Prisbelönt och hyllad testvinnare

becca cremeblush th

Beccas krämrouge har vunnit många priser och hyllats av många skönhetsredaktörer. Resultatet blir härligt naturligt och det sitter ovanligt bra för att vara krämrouge.

Det kostar lite mer – 275 kr från MrH.se – men det är en investering i din necessär som håller och håller. Finns i nio (!) olika nyanser. Kolla in fin ”Turkish rose”.

2. Fluffigt mousse-rouge, busenkelt att få snyggt!

dreammousseblush

Lite skimmer och superlätt att applicera (det är drygt, se bara upp så att du inte får för mycket mousse på fingret). Maybelline Dream mousse blush är snabbt och enkelt, bra när du har bråttom. Här behöver du inte oroa dig för ”clownkinder”.
Tillslut alltid locket ordentligt, annars torkar det ut. Kolla in färgen ”soft plum” för perfekt vinterrosiga kinder! Cirka 105 kr.

kramrouge 2

Helena Christensen gillar Eyeko fat balm.

3. Helena Christensens måste i handväskan

eyekofatbalm

Eyeokos fat balm är en omtalad duoprodukt som funkar både som läppbalsam och krämrouge. Perfekt att ha i handväskan! Något som till exempel Helena Christensen och Kate Moss lär ha upptäckt…
Fat balm finns i tre olika nyanser: strawberry, minty och raspberry.
149 kr från Blush.se.

kramrouge 3

Kirsten Dunst med rosarosiga kinder – inspireras!

4. ”Candy apple” ger rödrosiga, pigga kinder

product thumb

New York-baserade makeupartisten Paula Dorf har sminkat många superstjärnor och var faktiskt den första som använda penslar för att applicera foundation. Något som nu härmas av de flesta makeupartister världen över…
Hennes lätta, skira krämrouge finns i åtta olika nyanser, kolla in ”candy apple” för en fint rödrosig nyans. Cheek color cream från Paula Dorf kostar 149 kr på Inezza.com.

5. Face Stockholm Creme blush

dacestocksholm blush

Face Stockholm creme blush finns i hela fjorton nyansen och är en lättapplicerad, bra vardagsprodukt.

Bästa färgerna? Beror förstås på din hudfärg, men nyansen Rhinebeck ger en friskt rosig färg, medan nyansen New York drar lite mer åt det hallonrosa hållet.

kramrouge 4

Beyonce väljer ofta rouge som går åt det godisrosa hållet.

TIPSET: Se upp med…

Eftersom det tyvärr inte finns något bättre sätt att applicera krämrouge på än med dina fingrar – se upp med hygienen. Makeupartister gröper ur krämrouge ur burken med en spatel och applicerar sedan från en liten platta, för att undvika direkt kontakt med produkten…

LÄS OCKSÅ: Är du redo för ett klipp – och en ny frisyr?