in

Stråla som Jessica!

albany
Stråla som Jessica!

VeckoRevyn visar hur du fixar Jessica Albas makeup – steg för steg!

Mer

albalook

Så här fixar du looken:

albasteg1

Max Factor Natural Minerals Foundation, ca. 150 kr.
Collistar Brightening Touch Highlightning Concealer, ca 215 kr.
Smashbox Transparencies cremerouge, 180 kr.

1. Börja med att täcka mörka ringar under ögonen, rodnader runt näsvingarna och övriga ojämnheter i ansiktet med en concealer.

2. Använd en mineralfoundation i din hudton. Snåla gärna lite, resultatet ska vara så naturligt som möjligt.

3. De rosiga kinderna får du till med ett rosa/persikofärgat cremerouge. Le samtidigt som du applicerar rouget så att det hamnar på rätt ställe och inte ger dig ”hängiga kinder”.

albasteg2

Smashbox MUSE Cream Eye Liner Pencil Black, ca. 100 kr. Too Faced Eye Shadow Duo ”Toy Boy”, ca. 200 kr. Nouba Lipstick ”13”, ca. 175 kr. Clarins Instant Light Natural Lip Protector ”01 Rose Shimmer”, ca. 155 kr.

4. Dags att skugga ögonen! Börja med en ljus ögonskugga som du täcker hela ögonlocket med. Tag sedan en lila skugga med shimmer i och måla på den yttre halvan av ögolocket. Använd en ren borste för att sudda ut kanterna så den ljusa skuggan ”smälter ihop” med den lila.

5. Applicera eyeliner längs hela fransraden på ögonlocket, se till att linjen är tunnare närmast ögonvrån och tjocknar mot den yttre halvan av ögonlocket. Måla även ett tunt streck med eyeliner längs den yttre nedre fransraden.

6. Måla läpparna med ett ett matt, mörkrosa läppstift. Applicera sedan ett ljusrosa läppglans över läppstiftet. Ta gärna med läppglanset så du kan fylla på under dagen!