in

Stor skönhetsspecial inför nyår!

skonhetsguide

Fixa drömlockarna, de sotade ögonen, naglarna, och bästa fuskbrännan. Här har vi samlat de bästa skönhetstipsen inför nyårsfesten!

Mer

Frisyren
Plattång, locktång eller värmespolar? Och hur gör man för att lyckas med de perfekta lockarna inför nyårsnatten? VR hjälper dig på traven med ett gäng värdefulla tips och ger dig kändisarnas snyggaste lockar att inspireras av!

Lösögonfransarna
Bästa sminktricket inför nyårsnatten stavas lösögonfransar och det är faktiskt inte särskilt svårt att lyckas med dem. VR ger dig knepen får fransarna att sitta perfekt!

Sotade ögon
Suktar du också efter klassiskt sotade ögonen till nyår men inte riktigt vet hur du ska få till det? Varsågod, VR bjuder på en steg för steg-guide till de perfekt inramade ögonen…

Röda läppar
VeckoRevyn visar steg för steg vägen till vinterns och nyårsnattens hetaste röda läppar.

Brun utan sol
Glöm illaluktande kläder, fläckiga lakan och missfärgade fingrar. VeckoRevyn visar dig steg för steg hur du fuskar dig till årets sista solbränna.

Naglarna
Matcha din partyklänning med snygga naglar. Här visar vi vägen till en lyckad hemmamanikyr!

När du inte har så mycket tid…
Hjälp, nyårsfesten börjar om en timme och du har inte kommt längre än till duschen! Ingen panik. VeckoRevyn visar hur du blir festfin på bara 30 minuter.