in

Steg för steg-guide till hetaste nyårssminkningen

nyarssminkning

VeckoRevyns beautybloggare Helen har satt ihop en grym tutorial på en nyårssminkning som glittrar snyggt utan att det blir för mycket. Och bäst av allt – du behöver inte särskilt mycket produkter!

Mer

Du behöver:

Brun och svart ögonskugga
Svart kajal
Svart mascara
Glitter eyeliner

Gör så här:

1. Lägg en matt brun ögonskugga och skugga försiktigt runt ögonen. Det ska bli en mjuk uttoning i din sotning, så se till att det blir mjukt och fint.
2. Applicera mycket svart ögonskugga på hela ögonlocket (endast upp till globlinjen). Det behövs mycket färg, så lägg lager på lager för att få det kolsvart.
3. Ta lite svart ögonskugga på toppen på en halvfluffig pensel och sudda alla hårda kanter på den tidigare svarta ögonskuggan som du applicerade. Gå inte för långt ut, den bruna ska fortfarande synas runtom.
4. Skugga svart ögonskugga inne i ögonvrån..
5. Applicera svart kajal på vattenlinjen.
6. kleta upp lite glitter på handen från en Glitter eyeliner (det som är så bra med dessa är att det är färdigblandat och det är bara att applicera, inget lim behövs!) Dutta på med en liten pensel, mest inne i ögonvrån och låt glittret tonas lite upp på locket och på undersidan av ögat.
7. Sen är det bara mascara kvar och du är redo!

Missa inte Helens favoriter från Face Stockholm! Få dem i vårt nya erbjudande: 3 nr + mascara + rouge + läppglans från Face för bara 99 kr!

Mer fantastiska sminkningar hittar du Helens sminkblogg!

sotade ogon med glitter tutorial