in

Sommarens stora trend är foliefräknar – och vi vill testa nuuu!

fraknar dragare

Hetaste trenden på sommarens partyn och festivaler är definitivt foliefräknar! Mer

Vi som inte är blessed med fräknar (eller är grymma på att sminka fräknar) kan jubla för sommarens nya trend. Eller ja, det kan ju alla ni andra också såklart. Har ni hört om något så fint som foliefräknar?

Foliefräknar fungerar ungefär på samma sätt som metallictatueringarna som varit inne de två senaste somrarna. Man klipper ut så stor strip med foliefräknar man vill ha, lägger dem mot ansiktet och duttar lätt med en fuktig handduk eller beautyblender för att fukta remsan, skriver Refinery29. Vänta i 30 sekunder och dra sedan försiktigt av den – voilá! Foliefräknar!

Foliefräknar kan du köpa hos Mr. Kate som shippar till Sverige. Fräknarna sitter på i två till fyra dagar (perfekt för sommarens festivaler!) men kan tas bort om man vill med olja, till exempel kokosolja eller babyolja.

Om du är särskilt pysslig av dig kan man säkert komma på ett sätt att göra sina egna foliefräknar på, och i så fall – dela gärna av dig av dina bästa tips i vårt kommentarsfält på Facebook!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss