in

Sno skönhetsstilen: Rachel Bilson

bild 15
Sno skönhetsstilen: Rachel Bilson

Varje vecka spanar VR in kändisarnas sminkknep. Lär dig göra Rachel Bilsons klassiska mejk – steg för steg!

Mer

rachelbilsonstor

Skådespelerskan Rachel Bilsons klassiska makeup med svart eyeliner och röda läppar är inte bara riktigt snygg – den är dessutom superlätt att göra. Spana in!

Steg 1: Underlaget

Smörj in ansiktet med en fuktighetscreme anpassad efter din hudtyp. För ett naturligt resultat med härlig lyster passar en mineralfoundation bäst. Har du en vanlig foundation men vill ändå få till Rachels lyster är ett shimmerpuder ett säkert kort. Applicera försiktigt längs kindbenen ut mot tinningarna och längs med näsryggen. En liten dutt ovanför överläppen får din mun att se större ut.

Steg 2: Ögonen

Applicera en ögonskugga i brunt eller beige, ju starkare färg desto intensivare blick, över hela ögonlocket. Måla sedan en linje med flytande eyeliner längs övre franskanten. Börja i inre ögonvrån och dra pennan ut mot yttre ögonvrån. För att få en fin retrokänsla, avsluta strecket genom att göra en liten ”vinge” en bit utanför ögat. Måla en tunn linje också längs nedre fransraden och låt den smälta samman med vingen. Applicera rikligt med svart mascara på ögonfransarna.

Steg 3: Munnen

Skrubba försiktigt läpparna fria från torra hudceller med en blöt handduk och rama sedan in munnen med en läppenna som stämmer bra överens med dina läppars naturliga färg. Fyll sedan i läpparna med läppstift. Vill du ha ett jämnare resultat, ta hjälp av en läppensel. Bit av överflödig färg och måla på ytterligare ett lager färg.

Steg 4: Håret

Locka håret lätt med en locktång eller plattång. Rufsa försiktigt sedan håret med hjälp av dina fingrar så att frisyren får en rockig känsla. Avsluta med glansspray.

stillebensiffror

1. Mineralfoundation,Id bare minerals, 425 kr.
2. Flytande eyeliner, Isadora Fine liner eye stylo, 95 kr.
3. Läppstift, Maybelline Color sensational, cirka 100 kr.
4. Shimmerpuder, Mac Mineralize skinfinish, cirka 270 kr.
5. Glansspray, Disp Star shine, 158 kr.
6. Mascara, L’Oreál Extra volume collagene, cirka 150 kr.