in

Sno skönhetsstilen: Blake Lively

bild 2
Sno skönhetsstilen: Blake Lively

Varje vecka spanar VR in kändisarnas sminkknep. Lär dig göra Bake Livelys partysnygga mejk – steg för steg!

Mer

blakestor

It-tjejen Blake Livelys glammiga partymakeup är lika trendig som lätt att fixa själv. Spana in hur du fixar skönhetsstilen!

Steg 1: Underlaget

Smörj in ansiktet med en creme anpassad för ditt hudtyp. Applicera sedan en foundation med skimmereffekt för en naturligt skimrande lyster. Använder du en foundation utan skimmer kan du istället följa upp med att försiktigt svepa skimmerpuder över ansiktet med en stor borste. Fokusera särskilt på kindbenen och näsryggen. Glöm inte att markera kinderna med ett rouge i din favoritfärg.

Steg 2: Ögonen

Skugga ögonen med en ljus och glittrande ögonskugga i en frostig pastell. Tona försiktigt upp mot hela vägen mot ögonbrynsbenet. Se också till att måla under ögonen och i inre ögonvrån med skuggan. Måla sedan en linje längs övre fransraden med en svart, flytande eyeiner. Avsluta med en dos svart volymmascara på övre och undre fransarna. För en extra glammig effekt kan du fästa lösgönfransar i yttre franskanten. Om det behövs, fyll i ögonbrynen.

Steg 3: Munnen

Investera i ett vårdande läppglans i din favoritfärg och applicera över hela munnen. Blake har valt ett gloss i en fräscht rosa nyans. Lätt som en plätt!

Steg 4: Håret

Spraya över hela håret med en värmeskyddande hårspray. Locka sedan håret med en locktång eller plattång. Fixera med ett hårlack och avsluta med en rejäl dos glansspray.

blakemedsiffror

1. Löspuder med skimmer, Mac Iridescent powder, cirka 260 kr.
2. Rouge, Nars Rouge, cirka 180 kr.
3. Ögonskugga, Yves rocher Couleurs nature, cirka 138 kr.
4. Flytande eyeliner, Isadora Fine liner eye stylo, 95 kr.
5. Läppglans, The body shop Hi-shine lip treatment, 169 kr.
6. Hårlack, L’Oréal Elnett satin hair, cirka 60 kr.