in

Snart kommer Harry Potter liquid lipsticks och de är helt förtrollade

harry potter dragare

Harry Potter-fans – ni kommer älska det här! Mer

I början av veckan fyllde pojken under trappan aka Harry Potter 37 år. Och vad finns det för bättre sätt att fira det än med att vänta, otåligt, på Storybook Cosmetics lansering av liquid lipsticks med Potter-tema?!

På Instagram teasade företaget deras nya liquid lipsticks, som kommer finnas tillgängliga att köpa någon gång i höst. Vilket ju är jättestart!

Storybook Cosmetics har tidigare lanserat ett set med makeup-borstar som såg ut som trollstavar, och en ögonskuggspalett med det magiska namnet Wizardry and Witchcraft, skriver Bustle. Med andra ord är de lika mycket Harry Potter-fans som resten av världen.

Om man fått tag på ögonskuggspaletten kan man bli lite extra exalterad eftersom de nya läppstiften kommer att matcha fyra av skuggorna exakt. Läpprodukterna har fått namnen Sorcerer, Potions, Merlin och Salem. Självklart representerar varje färg ett av elevhemmen på Hogwarts.

Sorcerer är en rödbrun färg som Gryffindor, Potions är grön som Slytherin, Merlin är mörkblå som Ravenclaw och Salem är lila med en hint av guld vilket inte riktigt är som Hufflepuffs färger – men det är nära nog!

Ett inlägg delat av @storybookcosmetics

Nu är det bara att sätta sig ner och vänta med andra ord!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss