in

Sminktrend: skimrande vintervitt

vitskimmer 1
Sminktrend: skimrande vintervitt

Både Jessica Alba och ”Heroes”-Hayden har i veckan kört skimrade vintervita skuggor. Veckorevyn.com tar en närmare titt på trenden och visar produkterna som fixar looken. Mer

I veckan föll första snön i Stockholm – vintern är här. Matcha årstiden med ljusa, skimrade skuggor. För rätta retrolooken, lägg en vitskimrande skugga och kontrastera med mycket mascara och och kolsvart kajalpenna. Veckorevyn.com väljer 5 köp som fixar looken:   

1. Lyxiga limiterade paletten

avintervitt

Cherriflip Cherry girl eye petal squad är en supersöt palett med fyra ljusa, skimrande skuggor. Limiterad upplaga! 395 kr från Eleven.se. Halvmatt resultat, snyggt och bra eftersom vissa skuggor och silver och vitt ”glittrar” för mycket.

2. Hollywoodlyster med ”isbit”-skuggor

after glow ice cube lust1 1744

Helvitt skugga kan vara svårburet, för oss vanliga dödliga är det ofta snyggare med en ljus skugga i beige eller guld. After glows fins Ice cubes finns i tre nyanser: beige, rosa och guldigt skimmer. 275 kr från Pashion cosmetics.

3. Två fullträffar i samma ask

newduoeyeshadow

Too faces Duo eye shadow är en highlighter och en skugga i samma söta ask. Välj mellan fyra olika kombinationer, 179 kr från Blush.se.

4. Maxa med volym i fransarna

280615

Skimmerskuggan till party kräver MYCKET fransar. Kolsvarta med maxad volym, som du får av Helena Rubinsteins guldiga värsting Lash queen.

Lash queen WP 01 black, 219 kr från Beauty planet.

TIPSET! Glöm inte att byta din mascara. Mascara är en av de dagliga sminkprodukterna som inte håller i evigheter. Lägger du inte mycket pengar på smink, köp hellre lite billigare mascara och byt oftare.

5. Svarta pennan från makeupartisternas favorit

21420051012111111568488 l

En riktigt bra svart penna är ett måste för att rama in ögat på kvällen.

Makeupartisternas favorit Laura Marcier har även lyckats med denna produkt, Lauras eye pencil glider på lätt och smidigt och sitter bra.

Pennan finns i tre nyanser: Black extreme, midnight bleau och special brown. 185 kronor från Cow parfymeri, som även har butik på NK i Stockholm.

Skådespelerskan Jessica Alba på filmpremiär

vitskimmer 2

”Neutrala” rosa läppar med Duwops Coral tree-gloss

avenom

Gör som Jessica Alba på bilden ovan och applicera ett ”neutralt” gloss som ändå ger färg – men absolut inget skimmer.

Det räcker med att locken skimrar! Testa Duwops fina gloss i färgen Coral tree. 225 kr från Smashing.se.