in

Förläng brännan med VeckoRevyns rouge (som du får gratis med nya numret!)

rouge vr pren

Smartaste sättet att förlänga sommarbrännan är med ett kombinerat bronzingrouge. Men nya numret av VeckoRevyn får du ett lyxigt bronzingrouge som ger ditt höstbleka ansikte liv och glöd!

Mer

Tips 1. Le

Har du också hört att man ska suga in kinderna när man lägger på rouge? Glöm det! Syftet med rouge är att få rosiga kinder, inte diagonala streck längs med kindbenen. Fokusera istället på kindens ”bulle”, om de ler framträder de extra mycket. 

Tips 2. Creme- eller puderrouge

Har du torr eller normal hy passar ett crémerouge bäst, eftersom det har fuktigare konsistens. Har du fet hy, satsa på ett puderrouge.

Tips 3. Vänta till sist

Lägg på ditt rouge sist när du sminkar dig. Då är det lättare att anpassa mängden till resten av din mejk, utan att dina rosiga kinder tar över hela ansiktet.

Tips 4. Cirkulera

Bästa sättet att applicera rouge är med cirkulerande rörelser.

Tips 5. Cheek tint

Vill du ha ett rouge som sitter som berget, också när du badar? Prova ett så kallat cheek-tint, som med sin gelkonsistens sätter sig i huden och håller hela dagen.

Tips 6. Räddaren

Har du råkat borsta på för mycket rouge? Ingen panik, så länge du inte tar till vatten eller remover är problemet lätt fixat. Ta en ren, torr bomullspad och torka försiktigt bort överflödig färg. En omgång transparent puder brukar också ha en dämpande effekt.

Nya numret (med bronzingrouget som gåva) finns ute i butik nu!

omslag 10